Libnet.ro
UNICEF

09:01

Incendiu in Aeroportul Otopeni. Purtator de cuvant CNAB: O evacuare rapida a terminalului ar fi dat peste cap complet functionarea Aeroportului(VIDEO)

B1 B1,
Incendiu in Aeroportul Otopeni. Purtator de cuvant CNAB: O evacuare rapida a terminalului ar fi dat peste cap complet functionarea Aeroportului(VIDEO)

Momente de panica, duminica dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Un incendiu a izbucnit la unul dintre restaurantele de la Terminalul Plecari iar fumul dens a cuprins intreg aeroportul. Aproape 500. continuă pe B1

Incendiu in Aeroportul Otopeni. Purtator de cuvant CNAB: O evacuare rapida ar fi dat peste cap functionarea Aeroportului (VIDEO)

Momente de panica, duminica dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Un incendiu a izbucnit la unul dintre restaurantele de la Terminalul Plecari iar fumul dens a cuprins intreg aeroportul. Aproape 500.

VIDEO FOTO Incendiu la Aeroportul Otopeni, 500 de calatori fiind evacuati din terminalul Plecari din cauza fumului. Situatia a revenit la normal

Un incendiu a izbucnit la un fast food din terminalul Plecari al Aeroportului Otopeni, calatorii fiind evacuati temporar din zona. Incendiul s-a produs cu o degajare mare de fum. 49 Reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti spun ca traficul aerian se desfasoara normal pe Otopeni, fara sa fie afectat de incendiu. in aeroport erau 2. 300 de pasageri, din care au fost evacuati peste 500. Potrivit CNAB, incendiul s-a produs la o hota de evacuare situata pe o terasa din zona de imbarcare. A fost lichidat dupa o jumatate de ora.

BREAKING NEWS! INCENDIU iN AEROPORTUL OTOPENI! Mii de oamenii, la un pas de moarte (VIDEO)

Un incendiu s-a produs duminica dimineata, inainte de ora 8,in Aeroportul Otopeni, la Terminalul Plecari. Pompierii au intervenit de urgenta si au evacuat aproximativ600 de.

Incendiu an aeroportul Otopeni, la terminalul Plecari: 500 de persoane au fost evacuate

Aproximativ 500 de persoane au fost evacuate, duminica dimineaapounda, din Aeroportul Otopeni in urma unui incendiu izbucnit la unul dintre fast food-urile din terminalul Plecari, nefiind inregistrate victime, au informat reprezentanapoundii.

Incendiu pe Aeroportul Otopeni: 600 de persoane evacuate VIDEO

Un incendiu cu degajari de fum s-a produs, duminica dimineata, la un fast-food din Aeroportul Otopeni. Pompierii au organizat echipe de cautare-salvare pentru a evacua pasagerii din zona.

Incendiu pe aeroportul Otopeni. Sute de persoane de la terminalul Plecari au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, duminica dimineata, la un fast-food din terminalul Plecari al aeroportului Otopeni.

Masuri radicale luate pe Aeroportul Otopeni de teama coronavirusului

Extinderea rapida a focarelor de coronavirus in Italia, tara in care se afla cea mai mare comunitate de romani, impune masuri drastice pe Aeroportul Otopeni.

Masuri radicale luate pe Aeroportul Otopeni de teama coronavirusului. Primele imagini cu culoarul special pentru romanii care vin din Italia

Extinderea rapida a focarelor de coronavirus in Italia, tara in care se afla cea mai mare comunitate de romani, impune masuri drastice pe Aeroportul Otopeni.

BREAKING NEWS! INCENDIU iN AEROPORTUL OTOPENI! Mii de oameni, in pericol. Degajari mari de fum (VIDEO)

UPDATE:Incendiul de la Terminalul Plecari al Aeroportului Otopeni a fost lichidat dupa o jumatate de ora. Nicio persoana nu a fost ranita in urma incidentului. De asemenea, potrivit.

Primele imagini de la incendiul izbucnit pe aeroportul Otopeni

Au aparut primele imagini surprinse in timpul incendiului izbucnit pe aeroportul Otopeni.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )