Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la Ambasada Romaniei din Irak. Ramona Manescu: Mutam ambasada. Un coleg a suferit rani in incendiu

Antena3 Antena3,
Incendiu la Ambasada Romaniei din Irak. Ramona Manescu: Mutam ambasada. Un coleg a suferit rani in incendiu

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, a declarat ca incendiul care a avut loc duminica la sediul Ambasadei Romaniei in Irak a fost cauzat de explozia unei butelii, iar in urma acestuia un angajat a suferit. continuă pe Antena3

Explozie la Ambasada Romaniei din Irak: ce transmite Ministerul de Externe de la Bucuresti

O explozie a avut loc, duminica, la Ambasada Romaniei din Irak. intregul personal a fost evacuat imediat, iar autoritatile din Bagdad au luat imediat masurile de precautie impuse in astfel de cazuri si au inconjurat zona. O explozie puternica s-a auzit, duminica, in Ambasada Romaniei din Irak, transmite Ministerul de Externe de la Bucuresti. Agentiile .

Incendiu la ambasada Romaniei din Bagdad: Un angajat al institutiei a suferit arsuri. Ce a anuntat ministrul Ramona Manescu

Incendiu la ambasada Romaniei din Bagdad. Din fericire, oamenii au fost evacuati la timp si nu au existat victime. Potrivit unor surse, citate de Digi24. ro, incendiul s-a declansat intr-un birou al.

Incendiu la Ambasada Romaniei din Bagdad. Personalul a fost evacuat

Un incendiu a izbucnit, duminica, la Ambasada Romaniei din Bagdad, personalul fiind evacuat. Ministrul de Externe, Ramona Manescu, spune ca incendiul a fost produs de explozia unei butelii, ca un angajat a fost ranit usor si ca sunt pagube materiale, iar in aceste conditii va fi grabita mutarea ambasadei, care oricum era preconizata.

Incendiu la Ambasada Romaniei in Irak provocat de explozia unei butelii. Ministrul de externe spune ca un angajat a fost ranit usor

Un incendiu a izbucnit la Ambasada Romaniei din Bagdad, informatia fiind confirmata, duminica, de ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, care a precizat ca totul a pornit de la explozia unei butelii. Potrivit ministrului, un angajat a suferit rani usoare la maini, fiind inregistrate si pagube materiale.

Incendiu la Ambasada Romaniei de la Bagdad

Un incendiu a izbucnit duminica la Ambasada Romaniei de la Bagdad, a anuntat Ministerul de Interne d.

Ramona Manescu s-a intalnit cu sefa diplomatiei europene, la Bruxelles. Despre ce au discutat cei doi oficiali (FOTO)

Ramona Manescu a asigurat diplomatia europeana de intreaga disponibilitate a Ministerului de Externe din Romania pentru cooperare in domeniul politicii externe si pentru implementarea Strategiei Globale a UE,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )