Libnet.ro
UNICEF

07:15

Incendiu la ATI COVID: Un pacient si medicul de garda care a incercat sa il salveze, in stare critica

Antena3 Antena3,
Incendiu la ATI COVID: Un pacient si medicul de garda care a incercat sa il salveze, in stare critica

Medicul de garda de la ATI Piatra Neamt a incercat sa salveze un pacient internat in momentul incendiului, iar acum ambii din in stare critica. continuă pe Antena3

Imagini cutremuratoare! Cum arata sectia ATI COVID a Spitalului Judetean Piatra Neamt dupa ce a luat foc

10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi. Un alt medic este ranit si alte doua asistente care erau pe tura.

Incendiu catastrofal la Sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Sapte morti! Un medic ATI a incercat sa ii salveze pe pacienti

Un incendiu a izbucnit, sambata, in sectia ATI COVID Piatra-Neamt in timp ce in sectie se aflau 15 pacienti in stare critica, ventilati mecanic. in sectia ATI a Spitalului COVID erau 15 internati, dintre care au murit initial 7. Ulterior, autoritatile au confirmat 10 decese.

10 persoane au murit in incendiul de la ATI COVID. Ministrul Sanatatii merge la Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge la Piatra Neamt pentru a coordona ancheta privind tragedia de la Spitalul Judetean unde 10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi.

Pacientii de la ATI COVID Piatra Neamt, transferati la Spitalul mobil de la Letcani

Pacientii de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt sunt transferati in noaptea de sambata spre duminica la Spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi. Opt persoane sunt transferate cu autospeciale ISU din mai multe judete.

Galati: La sectia ATI Covid au fost unite paturile ca sa incapa mai multi pacienti

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Galati dedicata bolnavilor de Covid 19 este arhiplina, iar cadrele medicale au fost nevoite sa uneasca paturile, astfel incat sa incapa mai multi pacienti. Medicii nu stiu ce se va intampla daca numarul pacientilor va continua sa creasca, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )