Libnet.ro
UNICEF

08:15

Incendiu la un bloc din Galati. Doua persoane au decedat si 25 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu la un bloc din Galati. Doua persoane au decedat si 25 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica dimineata, la un in apartamentul unui bloc din Galati. Din primele informatii, doua persoane au decedat, iar 25 au fost evacuate, potrivitInspectoratului pentru Situatii de. continuă pe B1

Incendiu intr-un bloc din Galati: doua persoane au murit, trei s-au intoxicat cu fum

Doua persoane si-au pierdut viata si trei locatari s-au intoxicat cu fum in timpul unui incendiu izb.

Incendiu intr-un bloc din Galati. Doua persoane au murit

Incendiul a izbucnit, duminica dimineata, intr-un apartament dintr-un bloc din Galati. Doua persoane au decedat si alte 25 de persoane au fost evacuate.

Manuel Merino, presedintele interimar al Peru, a demisionat dupa ce doua persoane au murit in timpul protestelor

Manuel Merino, presedinte interimar al Peru, a demisionat duminica, 15 noiembrie, la mai putin de o saptamana dupa ce a preluat functia si dupa proteste la care participantii i-au cerut demisia. in urma manifestatiilor, doua persoane au murit si zeci au fost ranite, impingand tara in alta criza politica.

VIDEO Un sarpe dintr-o specie exotica, prins de jandarmi intr-o scara de bloc din Timisoara

Un echipaj de Jandarmerie a fost solicitat joi seara sa intervina pentru a indeparta, din scara unui bloc din Timisoara, un sarpe cu o lungime de peste un metru si jumatate, care in mod evident nu era autohton. Daca proprietarul nu il va revendica in perioada urmatoare, acest sarpe va ajunge sa fie admirat de catre vizitatorii gradinii zoologice. , anunta Jandarmeria.

VIDEO Doi morti in urma unui incendiu violent izbucnit intr-un apartament din Galati

Incendiul s-a produs duminica dimineata. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati, una dintre victime a fost gasita carbonizata in apartament, alta a fost evacuta in stare grava si a decedat ulterior.

Parchetul General s-a implicat in infractionalitatea din spalatoriile auto din Galati Dupa trei ani, un inculpat a fost trimis in judecata pentru ca a amenintat si injurat administratorul unei spalatorii

Dupa ce DNA a atacat problema politistilor de la serviciul Rutier din Iasi acuzati ca luau spaga pizza si a politistului din Eforie care lua mita pentru a permite comertul ilegal pe plaja statiunii estivale, Parchetul General a ridicat stacheta si s-a implicat in problema infractionalitatii din spalatoriile auto din Galati.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )