Libnet.ro
UNICEF

12:15

Incendiu care a cuprins complexul studentesc din Timisoara a fost pus intentionat. Principalul suspect a fost arestat

Antena3 Antena3,
Incendiu care a cuprins complexul studentesc din Timisoara a fost pus intentionat. Principalul suspect a fost arestat

Focul a izbucnit intr-un apartament situat la primul etaj al unui bloc. Speriati, zeci de oameni din zona au sunat la pompieri. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si alte patruzeci au fost evacuate. continuă pe Antena3

Incendiul din Complexul Studentesc din Timisoara a pornit de la o mana criminala: Un barbat a fost retinut pentru ca a aprins intentionat focul

Un barbat de 33 de ani a fost retinut in legatura cu incendiul de la Complexul Studentesc din Timisoara de miercuri seara. Acesta este suspectat ca ar fi prins intentionat un tomberon, iar de aici focul s-a.

Incendiu puternic intr-un complex studentesc din Timisoara. Trei persoane au ajuns la spital

Focul a izbucnit intr-un apartament situat la primul etaj al unui bloc. Speriati, zeci de oameni din zona au sunat la pompieri. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si alte patruzeci au fost evacuate.

INCENDIU PUTERNIC intr-un complex studentesc! Zeci de persoane evacuate! Detalii de ultima ora!

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri in Complexul Studentesc din Timisoara, la etajul intai al unui bloc de locuinte. La fata locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, o ambulanta.

Alerta cu bomba intr-un tren care circula pe ruta Iasi - Timisoara

O alerta cu bomba a fost anuntata la numarul 112. Un pasager a anuntat case afla in trenul care circula pe ruta Iasi - Timisoara si cadetine un dispozitiv exploziv pe care il va.

Incendiu devastator la o pensiune din judetul Buzau, plina cu turisti

Incendiu devastator la o pensiune din judetul Buzau, plina cu turisti. Focul a izbucnit putin dupa ora 4 dimineata. Cei 14 oameni din vila, 12 turisti si cei doi proprietari, au reusit sa fuga inainte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )