Libnet.ro
UNICEF

10:00

INCENDIU la cel mai mare spital din Romania (VIDEO)

B1 B1,
INCENDIU la cel mai mare spital din Romania (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, acesta fiind provocat de un prelungitor aflat intr-un cabinet de la etajul cinci al cladirii, fara a se inregistra. continuă pe B1

Incendiu la cel mai mare spital din Romania

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, acesta fiind provocat de un prelungitor aflat intr-un cabinet de la etajul cinci al cladirii, fara a se inregistra.

increderea in economia zonei euro atinge cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Comisia Europeana a anuntat astazi ca increderea in zona economiei euro a crescut neasteptat de mult in luna octombrie,atingand cel mai mare nivel din anul 2000 pana in prezent. Acest eveniment confirma redresarea economica care vine dupa o lunga perioada de criza economica, potrivit Reuters.

Cel mai mare retailer online din lume va recruta cel putin 1.300 de angajati din Romania pentru noul sau sediu

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va recruta cel putin 1. 300 de angajati pentru noul sau sediu din Bucuresti, din cadrul proiectului Globalworth Campus din Pipera. Gigantul american a semnat cu fondul de.

Macao: Veniturile obtinute de pe urma jocurilor de noroc, la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Veniturile obtinute de Macao de pe urma jocurilor de noroc au urcat cu 22% in octombrie, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani si depasind asteptarile, pe fondul majorarii numarului de turisti din China, care au avut o saptamana de vacanta la inceputul lunii, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Platile nete ale britanicilor catre UE, la cel mai scazut nivel din 2012

Platile anuale nete ale Marii Britanii catre bugetul Uniunii Europene au scazut in 2016 la 9,4 miliarde de lire sterline 12,4 miliarde de dolari) - cel mai redus nivel din ultimii patru ani - fata de 10,5 miliarde de lire sterline in 2015, arata datele prezentate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmite Reuters, citat de Agerpres.

increderea in economia zonei euro, la cel mai ridicat nivel din ultimii 17 ani

Increderea in economia zonei euro a crescut peste asteptari in octombrie, ajungand la cel mai ridicat nivel din 2000 pana in prezent, datele confirmand redresarea regiunii, dupa criza indelungata, transmite Reuters.

Concedieri pe banda la una dintre cele mai mari companii din Romania

Concedieri pe banda rulanta la una dintre cele mai mari companii din Romania. Mai multi romani urmeaza sa fie disponibilizati, printr-un program de reorganizare a companiei. Electrica a anuntat.

Topul celor mai linistite orase din Romania. Bucurestiul, pe locul sapte

Brasov, Sibiu si Miercurea-Ciuc sunt cele mai linistite orase din Romania, arata un studiu realizat de Storia. ro si agentia de cercetare DD Research. La polul opus, in topul oraselor cele mai.

Cel mai bun restaurant din Europa se afla in Romania. A primit cea mai inalta distinctie

Cel mai bun restaurant de hotel din Europa se afla in Targu Mures. in cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel SPA Awards Gala Restaurantul Hotelului Privo din Targu Mures a primit.

Una dintre cele mai iubite actrite din Romania a devenit mama (FOTO)

O cunoscuta actrita din Romania este in al noualea cer. Aceasta a devenit mama. Actrita Ioana Picos-Fagadaru a adus pe lume gemeni, iar totul s-a petrecut in mare secret. La cateva.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )