Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la Club Colectiv din Bucuresti: Adrian Despot se afla printre spectatori

Adevărul Adevărul,
Incendiu la Club Colectiv din Bucuresti: Adrian Despot se afla printre spectatori

Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie, se afla in clubul Colectiv in momentul in care a izbucnit incendiul de vineri seara, insa artistul se afla in afara oricarui pericol. continuă pe Adevărul

ULTIMA ORA Explozie urmata de un incendiu in clubul Colectiv din Bucuresti: 25 de morti, cel putin 88 de raniti

Mai multe persoane au decedat si alte zeci au fost ranite in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc, vineri seara, in clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei, unde la acel moment se aflau aproximativ 200 de oameni. 10 Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat au anuntat ca sunt 25 de morti si cel putin 88 de raniti Este o mare tragedie. Este celula de criza la nivelul Guvernului. E alarma generala in MAI. L-am informat si pe dl presedinte Iohannis. Sunt 25 de morti, toate fortele disponibile, a declarat Oprea.

Incendiu la Club Colectiv. Fiul fostului director al societatii de termoficare din Focsani, printre victime. Prietena baiatului a murit

Ionut Popescu, fiul fostului director al SC ENET Focsani, Valter Popescu, se afla printre victimele cumplitei tragedii de la Clubul Colectiv din Bucuresti. Baiatul se afla in stare grava la Spitalul de Arsi din Capitala.

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sange! Unde puteti dona

Tragedie Club Colectiv. Autoritatile fac apel pentru donarea de sange in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia cel putin 27 de persoane au murit si peste 140 au fost ranite vineri seara, in timpul unui concert al unei trupe rock.

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sange! Unde puteti dona chiar acum

Tragedie Club Colectiv. Autoritatile fac apel pentru donarea de sange in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia cel putin 27 de persoane au murit si peste 140 au fost ranite vineri seara, in timpul unui concert al unei trupe rock.

HARTA Locul tragediei de vineri noaptea: clubul Colectiv din Bucuresti, strada Tabacarilor

O explozie a ucis cel putin 18 oameni vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, situat pe strada Tabacarilor numarul 7. In acest club, sute de tineri urmau sa participe la lansarea ultimului album al trupei Goodbye to Gravity.

Reactie prompta a lui Iohannis dupa explozia in clubul Colectiv din Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie prompta dupa explozia in clubul Colectiv din Bucuresti si a transmis compasiune familiilor afectate de tragedie.

Incendiu in Club Colectiv. Marturiile unui prieten al trupei Goodbye to Gravity: Au facut concertul cu banii lor. Unul dintre baieti are mainile arse

Un incendiu devastator care a avut loc vineri-noapte in clubul Colectiv din Bucuresti a ucis 27 de oameni si a trimis in spital alti 146. Totul s-a petrecut la concertul trupei Goodby to Gravity. in incendiul de la Clubul Colectiv a murit chitaristul Vlad Telea, iar ceilalti membri ai trupei se afla in spital. Printre raniti se afla si doi apropiati ai trupei, care filmau evenimentul.

Incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti. Generatia Facebook ataca din nou: Nimeni in cluburi! Astazi nu iesim in club!

Pe Facebook a fost initiata o actiune numita Nimeni in cluburi! Astazi nu iesim in club! prin care utilizatorii acestei retele de socializare sunt invitati sa nu mearga in cluburi in aceasta seara, 31 octombrie, din respect pentru cei care au murit in incendiul din Clubul Colectiv din Bucuresti, dar si in semne de protest fata de modul in care functioneaza unele cluburi.

Incendiu in Club Colectiv Bucuresti. Solistul trupei care concerta in momentul incendiului se zbate intre viata si moarte. Tanarul a castigat Megastar in 2008

Printre supravietuitorii incendiului puternic izbucnit vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti se numara si aradeanul Andrei Galut, solistul trupei Goodbye To Gravity, care isi lansa albumul Mantras of War. Tanarul este in stare grava la spitalul Elias in prezent.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti:27 de morti, 146 de persoane internate. Marturiile supravietuitorilor si repartizarea ranitilor

Incendiu club Colectiv. 27 de persoane au murit, vineri noaptea, in timp ce alte 184 au fost ranite in urma unui incendiu care a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti. in acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, dosar instrumentat de Parchetul General.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )