Libnet.ro
UNICEF

06:45

Incendiu cumplit la un imobil de locuinte din Toulouse. Cel putin 22 de persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Incendiu cumplit la un imobil de locuinte din Toulouse. Cel putin 22 de persoane au fost ranite

Un incendiu urias a izbucnit in noaptea de miercuri spre joi la un imobil de locuinte din orasul francez Toulouse. Dupa incident, 22 de persoane au fost ranite, iar doua sunt in stare critica. O mare. continuă pe Antena3

Explozie la o scoala din Germania! Cel putin 13 elevi au fost raniti

Cel putin 13 elevi au fost raniti dupa ce o petarda a explodat luni dupa-amiaza intr-o scoala din sud-vestul Germaniei. Incidentul a avut loc intr-o scoala din oraselul Muhlacker, situat in apropiere.

Cel putin 13 sali de jocuri Escape Room au fost nchise n Polonia dupa moartea unor tinere

Cel putin 13 sali de jocuri de tip Escape Room au fost inchise in Polonia in urma unui incendiu care a avut loc vineri in orasul Koszalin din nordul tarii in care cinci adolescente si-au pierdut viata, relatteaza postul BBC.

Normalitatea a devenit stire: RADET Bucuresti anunta ca marti nu este nicio avarie. Cel putin pna la ora 11.00

RADET, furnizorul de apa calda si caldura din Capitala, a anuntat pe site ca marti, cel putin pana la ora redactarii stirii, nu a avut loc nicio avarie. in ultimele saptamani au fost avarii aproape in fiecare zi la reteaua RADET, astfel ca in miezul iernii zeci de blocuri au ramas fara apa calda si caldura.

VIDEO Iarna grea n Europa: Cel putin 16 oameni au murit n ultima saptamna din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Cel putin 16 persoane au decedat in ultima saptamana in Europa din cauza conditiilor meteo nefavorabile, ninsorile abundente si gerul din ultimele zile creand dificultati majore in tari ca Austria, Cehia, Germania, Grecia si chiar Norvegia.

Tesla Motors va ncepe constructia mega-uzinei din China unde se vor investi cel putin doua miliarde dolari

Elon Musk a anuntat ca Tesla Motors va incepe la Shanghai constructia unei mega-uzine Gigafactory) unde, daca totul va merge bine, vor fi construite 500. 000 de masini/an. Va fi prima mare uzina auto din China unde o companie straina va avea 100% din actiuni, dar ramane de vazut daca planurile lui Musk se vor concretiza, in conditiile razboiului comercial dintre China si SUA. Reuters scrie ca investitiile vor fi de 2 miliarde dolari, iar Bloomberg estimeaza 5 miliarde dolari.

Crima cumplita, ascunsa de un incendiu. Concubina unui barbat din Targu-Jiu, principala suspecta

Crima mascata printr-un incendiu la Targu-Jiu! Trupul unui barbat de 47 de ani a fost descoperit carbonizat intr-un apartament din centrul orasului, dar cu urme de agresiune in zona.

ANALIZA CNBC PENTRU 2018: Piata actiunilor din Ucraina - cel mai mare castigator, cu un plus de 80%

Marile piete de actiuni de la nivel mondial au consemnat, in 2018, cel mai rau an calendaristic de dupa criza financiara din 2008, ceea ce a facut ca multi investitori globali sa se teama de continuarea declinului in lunile care vin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )