Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu DEVASTATOR la un depozit de dezmembrari din Craiova. E O TRAGEDIE! (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Incendiu DEVASTATOR la un depozit de dezmembrari din Craiova. E O TRAGEDIE! (VIDEO, FOTO)

UPDATE:Pompierii au adus inca o autospeciala si intervin inclusiv din curtea unei femei, vecina cu depozitul, informeza gds. ro. Focul a inceput sa se extinda si exista pericolul sa ajunga la. continuă pe B1

VIDEO Incendiu de proportii la un depozit auto din Craiova

Un incendiu de proportii a izbucnit, in aceasta dimineata, in cartierul Bariera Valcii, la un depozit de dezmembrari auto, relateaza Gazeta de Sud. in acest moment ard materiale combustibile cauciucuri, mase plastice, deseuri) rezultate in urma dezmembrarilor auto.

Incendiu de proportii la un depozit de masini din Craiova

Pompierii se lupta cu flacarile la un depozit de dezmembrari auto. Ard zeci de cauciucuri, mase plastice si deseuri. La fata locului se intervine cu 3 autospeciale.

Incendiu puternic la un depozit de dezmembrari auto din Craiova. Pompierii sunt in alerta

Pompierii intervin marti, in jurul pranzului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de dezmembrari auto amplasat in cartierul craiovean Bariera Valcii, a informat ISU Dolj. Potrivit sursei.

VIDEO Incendiu de proportii la un depozit de masini vechi din Craiova. Flacarile s-au apropiat de casele din zona

Pompierii au intervenit marti, 6 noiembrie, la un depozit de dezmembrari auto situat la marginea Craiovei. Au ars zeci de cauciucuri, mase plastice si deseuri. La fata locului s-a intervenit intevenit initial cu trei autospeciale, apoi au mai venit in ajutor alte doua. Locuitorii din zona au intrat in panica in momentul in care au vazut ca flacarile se apropie de casele lor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )