Libnet.ro
UNICEF

01:06

Incendiu devastator la o fabrica din India. Sunt peste 40 de morti! Imagini apocaliptice!

Antena3 Antena3,
Incendiu devastator la o fabrica din India. Sunt peste 40 de morti! Imagini apocaliptice!

Incendiu devastator la o fabrica din India. Sunt peste 40 de morti! Imagini apocaliptice!. continuă pe Antena3

Incendiu devastator la o fabrica din India: Zeci de oameni au murit (VIDEO)

Tragedie in India. 43 de oameni au murit in urma unui incendiu izbucnit la o fabrica din New Delhi. Majoritatea celor decedati erau muncitori care dormeau, la diferite niveluri ale cladirii. Focul a izbucni.

VIDEO Tragedie in India: Peste 40 de morti, intr-un incendiu dintr-o fabrica. Zeci de muncitori dormeau in cladire- UPDATE

43 de oameni au murit in urma unui incendiu puternic izbucnit in primele ore ale zilei de duminica intr-o fabrica din Capitala Indiei, Delhi, potrivit autoritatilor citate de BBC News.

HALUCINANT: Un BIVOLARU din India a creat o noua tara. Ce drepturi au membrii natiunii COSMICE si cum pot aplica pentru cetatenie

Un guru din India, dat in urmarire si cautat de Politie pentru acuzatii de agresiune sexuala, a anuntat ca a creat o noua tara pentru hindusi, care va lupta impotriva incalzirii globale, va oferi.

Ponderea locuintelor cu acces la Internet e de 75,7%. Doi din 5 romani de peste 55 de ani nu au folosit niciodata Internetul. Vezi in text cand incep copiii sa utilizeze netul si preferintele lor de consum online

In anul 2019, peste trei sferturi dintre gospodariile din Romania 75,7%) au acces la reteaua de internet de acasa, 61,8% dintre acestea fiind localizate in mediul urban, arata datele transmise vineri de Institutul National de Statistica. Locuitorii din zona Banatului folosesc cel mai frecvent Internetul, la polul opus situandu-se cei din zona Moldovei. in Bucuresti 6 din 7 gospodarii au acces la internet de acasa, in vreme ce in Moldova 3 locuinte din 10 sunt fara net. Cat priveste apetitul pentru Internet dupa grupele de varsta, vestea proasta e ca romanii din grupa de varsta 55-74 de ani sunt ultimii din UE la utilizarea Internetului. Vezi in text cand incep tinerii sa utilizeze netul si preferintele lor de consum online.

VIDEO O femeie a fost impuscata in fata pentru ca s-a oprit din dansat la o nunta din India

O dansatoare din India a ajuns in spital dupa ce a fost impuscata in fata din cauza ca s-a oprit din dansat la o nunta ce a avut loc intr-un oras din statul Uttar Pradesh, India, conform The Independent.

O femeie din India a fost atacata si incendiata cand urma sa depuna marturie in propriul proces pentru viol

O femeie de 23 de ani din statul indian Uttar Pradesh a fost incendiata marti cand incepea calatoria pentru depunerea marturiei in procesul a doi barbati acuzati ca au violat-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )