Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la un festival de muzica din Barcelona. Peste 22 de mii de oameni, evacuati - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incendiu la un festival de muzica din Barcelona. Peste 22 de mii de oameni, evacuati - VIDEO

Momente de panica in orasul spaniol Barcelona. Peste 22 demii de oameni au fost evacuati de la festivalul de muzica electronica Tomorrowland,dupa ce scena principala a luat foc, potrivit. continuă pe Antena3

Incendiu puternic la festivalul Tomorrowland Barcelona: peste 22.000 de spectatori au fost evacuati dupa ce scena principala a luat foc VIDEO

Peste 22. 000 de persoane au fost evacuate de la Tomorrowland Unite Spain, dupa ce un incendiu puternic a cuprins scena principala a festivalului de muzica. Din primele informatii, nicio persoana nu a fost ranita.

Un roman, printre victimele accidentului feroviar din Barcelona

UPDATE: Autoritatile locale au confirmat existenta unui cetatean roman printre victimele accidentului feroviar din Barcelona. Romanul se afla internat intr-o unitate spitaliceasca din.

Un roman, printre victimele accidentului feroviar din Barcelona. Care este starea sa (FOTO)

Un roman se afla printre persoanele ranite in urma accudentului de vineri dimineata din gara Franta, din Barcelona. MAE a anuntat intr-un comunicat de presa ca cetateanul roman se.

Ministerul Afacerilor Externe: Un roman, printre victimele accidentului feroviar din Barcelona

Un roman a fost ranit in accidentul feroviar produs vineri in Barcelona, acesta fiind internat intr-un spital cu rani usoare, anunta Ministerul Afacerilor Externe. Oficiul Consular a contactat spitalul pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la situatia acestuia.

Alerta la MAE, dupa accidentul feroviar din Barcelona. Anunt de ultima ora

Consulatul General al Romaniei la Barcelona are in atentie accidentul feroviar produs vineri in aceasta localitate si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )