Libnet.ro
UNICEF

08:01

Incendiu intr-o casa din Caracal, un barbat si o femeie au murit

Hotnews Hotnews,
 Incendiu intr-o casa din Caracal, un barbat si o femeie au murit

Un barbat si o femeie au murit, sambata seara, in urma unui incendiu izbucnit in locuinta lor din Caracal, pompierii intervenind cu doua autospeciale pentru stingerea focului, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

impuscaturi in casa din Malibu a fotomodelului Miranda Kerr! O persoana a fost impuscata in cap

Casa din Malibu, SUA, a celebrului fotomodel Miranda Kerr, unde aceasta locuieste impreuna cu fiul ei, Flynn, a fost vineri scena unor violente cumplite, de unde s-au auzit mai multe focuri de arma,.

UPDATE. Explozie la Gaziantep, in Turcia, intr-o casa conspirativa a Statului Islamic: Trei politisti au murit, iar alte opt persoane au fost ranite

Cel putin trei ofiteri au murit, iar alte opt persoane au fost ranite, in timpul unei operatiuni a politiei ce viza o presupusa casa conspirativa a Stat Islamic in orasul Gaziantep din sudul Turciei.

Andreea Antonescu, umilita intr-un supermarket din Capitala

Andreea Antonescu a fost umilita intr-un supermarket. Toti au crezut ca a iesit la furat. Artista a avut probleme din cauza unui cartus de tigari si a fost acuzata ca a incercat.

Urmarire ca in filme intr-un oras din Romania. Patru masini de politie, pe urmele unui sofer

Urmarire ca in filme pe o strada din centrul Iasului. Patru masini de politie au pornit in urmarirea unui sofer de 53 de ani, din Roman, care a lovit mai multe autorturisme si nu a vrut sa.

Situatie alarmanta intr-o gradinita din Romania. Copiii se joaca si invata cu umbrela in mana!

La o gradinita din orasul Salcea, judetul Suceava, copiii invata cu umbrela in mana. Apa se scurge prin acoperis, iar educatoarea impreuna cu cei mici nu mai au unde sa se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )