Libnet.ro
UNICEF

21:00

Incendiu intr-un complex rezidential. Cel putin 11 persoane au murit si peste 200 au fost ranite

Antena3 Antena3,
Incendiu intr-un complex rezidential. Cel putin 11 persoane au murit si peste 200 au fost ranite

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite, unele aflandu-se in stare critica, intr-un incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale. continuă pe Antena3

Arabia Saudita: Cel putin 11 morti si 219 raniti in urma unui incendiu izbucnit intr-o cladire rezidentiala a companiei Aramco

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite in urma unui incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale petroliere Aramco, in estul Arabiei.

Republica Dominicana: Cel putin 24 de persoane au murit din cauza furtunii tropicale Erika (VIDEO)

Cel putin 24 au murit in Republica Dominicana dupa ce insula a fost maturata de furtuna tropicala Erika, informeaza B1 TV. Premierul tarii a declarat ca statul a fost dat inapoi cu 20 de ani in urma.

Cel putin 16 romani arestati in Ungaria. Ei actionau drept calauze pentru imigranti ilegali

Cel putin 16 romani au fost arestati in Ungaria, sub acuzatia ca actionau drept calauze pentru imigranti ilegali. Romanii incercau sa treaca in Austria si transportau in jur de 100 de refugiati.

Cel putin patru morti in urma unui incendiu la o inchisoare din Rusia

Cel putin patru detinuti si-au pierdut viata si alti opt au fost raniti intr-un incendiu declansat intr-o inchisoare din Rusia, a declarat un purtator de cuvant al inchisorii citat de Interfax , citata de The Sun Daily.

In spatele cortinei Festivalului Enescu, evenimentul care aduce cel putin 10 milioane de euro Bucurestiului

Organizarea unei editii a Festivalului George Enescu, cel mai important brand cultural al Romaniei, care poate aduce intre 10 si 25 de milioane de euro Bucurestiului, dureaza cel putin doi-trei ani, a declarat pentru Wall-Street. ro, Oana Marinescu,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )