Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiu intr-un bloc din Turnu Magurele. 20 de locatari s-au autoevacuat

România Liberă România Liberă,
Incendiu intr-un bloc din Turnu Magurele. 20 de locatari s-au autoevacuat

Pompierii au intervenit, joi seara, la un incendiu izbucnit intr-un apartament dintr-un bloc din Tur. continuă pe România Liberă

Le-a luat foc blocul chiar in seara de Ajun! Zeci de oameni evacuti

Seara teribila de Ajun pentru locuitorii unui bloc din Turnu Magurele. 20 de oameni, intre care patru copii, au fost evacuati din locuinte, in urma unui incendiu. Din fericire nu au fost inregistrate victime.

Scandal urias intre locatarii unui bloc din Capitala, dupa izbucnirea unui incendiu de proportii. Peste 20 de echipaje de politie au intervenit de urgenta

Un incendiu urias a izbucnit duminica, intr-un apartament de la etajul sase, aflat intr-un bloc din Bucuresti, zona Soseaua Colentina. in urma evenimentului nefericit, mai multi locatari au devenit recalcitranti, moment in care a fost nevoie de interventia politistilor. Cine a provocat incendiul Un incendiu de mari dimensiuni a putut fi observat la un apartament .

Pompierii, in alerta dupa ce un incendiu urias a izbucnit intr-un bloc din Botosani. Printre victime, doua femei si un bebelus

In incendiu de proportii a izbuncit duminica noapte intr-un apartament situat intr-un bloc din Botosani. De vina pentru tragedia provocata ar fi o batrana care a lasat o lumanare aprinsa nesupravegheata. in urma incendiului izbucnit, zeci de persoane au fost evacuate din apartamente, iar altele au ajuns la spital. Locatarii unui bloc din Botosani si-au .

Nou-nascut gasit intr-o punga in fata unui bloc din Sectorul 3, anunta Politia Capitalei

Politia Capitalei a fost sesizata luni seara, prin apel 112, ca in fata unui bloc din Sectorul 3, intr-o punga, a fost descoperit un nou-nascut. Bebelusul a fost transportat la spital, iar cazul este investigat de Serviciul Omoruri si de Parchetul Tribunalului Bucuresti.

O femeie de 27 de ani este audiata in cazul bebelusului abandonat in fata unui bloc din Bucuresti

O femeie de 27 de ani a fostdusa la audieri in cazul bebelusului abandonat pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei. Bebelusula fost dusla Spitalul Marie Curie din Capitala, unde este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )