Libnet.ro
UNICEF

10:30

Incendiu intr-un hotel din Antalya! 15 persoane au fost ranite, iar sute de turisti au fost evacuati - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incendiu intr-un hotel din Antalya! 15 persoane au fost ranite, iar sute de turisti au fost evacuati - VIDEO

Aproximativ 400 de turisti au fost evacuati, sambata, in urma unui incendiu care a afectat un hotel situat in regiunea turca Antalya, 15 persoane fiind ranite, informeaza site-ul cotidianului. continuă pe Antena3

Incendiu intr-un hotel din Antalya. 15 persoane sunt ranite. Sute de turisti au fost evacuati

Aproximativ 400 de turisti au fost evacuati, sambata, in urma unui incendiu care a afectat un hotel situat in regiunea turca Antalya, 15 persoane fiind ranite.

INCENDIU VIOLENT intr-un hotel din Antalya! 15 RANITI, 400 turisti, EVACUATI - VIDEO

Aproximativ 400 de turisti au fost evacuati, sambata, in urma unui incendiu care a afectat un hotel situat in regiunea turca Antalya, 15 persoane fiind ranite, informeaza site-ul cotidianului.

Sute de turisti, evacuati dintr-un hotel din Antalya dupa izbucnirea unui incendiu

Aproximativ 400 de turisti au fost evacuati sambata dintr-un hotel din Antalya dupa ce acesta a fost cuprins de flacari. in urma incendiului, 15 persoane, dintre care 13 turisti si doi angajati,.

O romanca a fost batuta cu bestialitate intr-un hotel din Antalya: Cine este atacatorul (FOTO)

O tanara din judetul Cluj, aflata in vacanta intr-un hotel de lux din statiu turceasca Antalya, a fost batuta cu bestialitate, joi, Atacatorul nu este insa un necunoscut pentru.

Sute de turisti, evacuati dintr-un hoteld din Antalya dupa izbucnirea unui incendiu

Aproximativ 400 de turisti au fost evacuati sambata dintr-un hotel din Antalya dupa ce acesta a fost cuprins de flacari. in urma incendiului, 15 persoane, dintre care 13 turisti si doi angajati,.

Jumatate din atomii din corpul uman au fost adusi in galaxia noastra de vanturile intergalactice

Jumatate din atomii corpului nostru s-au format in afara Caii Lactee, fiind adusi in galaxia noastra de vanturile intergalactice. Potrivit Guardian, explozia unor stele gigantice ar fi factorul.

Turcia: Incendiu la un hotel din Antalya. 14 turisti au avut nevoie de ingrijiri medicale si sute de oameni au fost evacuati

Cel putin 14 turisti, intre care trei cetateni rusi, au avut nevoie de ingrijiri medicale si 400 de oameni au fost evacuati in urma unui incendiu izbucnit la un complex hotelier de cinci stele, din Turcia, a anuntat consulul rus in Anatalya, Aleksei Sivanov, pentru TASS.

Dosarul Diplome fara studii: sase persoane au fost retinute. Peste 350.000 de euro, ridicati de anchetatori

Peste 350. 000 de euro, inscrisuri si sisteme informatice au fost ridicate, in urma celor peste 100 de perchezitii efectuate in dosarul Diplome de licenta fara studii, in urma demararii anchetei fiind retinute sase persoane, conform Inspectoratului General al Politiei Romane.

FOTO + VIDEO. Atac cu acid, pe o strada aglomerata din Londra. Doua persoane au ajuns la spital

Doua persoane au ajuns la spital, dupa ce au fost atacate cu o substanta otravitoare, pe o strada aglomerata din Londra, informeaza The Guardian.

Teodorovici, ironii la adresa premierului: Am aflat din presa ca am fost demis. Probabil ca Tudose nu mai avea minute la telefon

Eugen Teodorovici spune ca a aflat din presa despre demiterea sa din functia de consilier al premierului Tudose. Am aflat din presa ca nu mai sunt consilierul premierului. Probabil ca Tudose nu mai avea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )