Libnet.ro
UNICEF

17:31

Incendiu intr-un mall din Capitala

Antena3 Antena3,
Incendiu intr-un mall din Capitala

Un incendiu a izbuncit in mallul Afi Cotroceni. La fata locului au ajuns pompierii de la Grozavesti. Din primele informatii se pare ca miroase a plastic si este degajare de fum, fara flacara intr-un. continuă pe Antena3

O mamica din Capitala a povestit pe o retea de socializare ce i se intampla fiului sau la scoala. Frate, unde-i trimit eu pe astia micii?

O mamica din Capitala a povestit pe o retea de socializare ce i se intampla fiului sau la scoala, la ora de Cultura civica. Mai precis, copilul i-a relatat mamei ce face profesoara in timpul.

Razvan s-a aflat vineri in Piata Domenii din Capitala. S-a apropiat de o taraba si a crezut ca nu vede bine. A facut imediat o poza. E pe bune! (FOTO)

Razvan s-a aflat vineri in Piata Domenii din Capitala si s-a apropiat de o taraba. A crezut ca nu vede bine, asa ca a facut imediat o poza si a postat-o pe o retea de socializare. Internautii au fost la.

Simfonia Apei, spectacol de lumini in Piata Unirii din Capitala. Mii de bucuresteni au iesit sa urmareasca show-ul de exceptie

S-a dat startul spectacolului de apa, muzica si lumini din cadrul unei noi editii Simfonia Apei, la Fantanile Urbane, din Piata Unirii. Spectacolul ajuns la cea de-a doua editie este dedicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )