Libnet.ro
UNICEF

19:30

Incendiu la mansarda unui bloc din complexul Confort City al fratilor Negoita, in zona targului Vitan

Hotnews Hotnews,
Incendiu la mansarda unui bloc din complexul Confort City al fratilor Negoita, in zona targului Vitan

Un incendiu a izbucnit, marti, la mansarda unui bloc din zona targului Vitan, au declarat marti, pentru Agerpres, oficiali din cadrul ISU Bucuresti. continuă pe Hotnews

Incendiu in Bucuresti: Mansarda unui bloc din Vitan a fost cuprinsa de flacari

Un incendiu de proportii a izbucnit marti dupa-amiaza in Capitala. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc din cartierul Vitan. Mai multe echipaje de pompieri intervin la fata locului. Stire in curs de ac.

Aproximativ 1.400 de consumatori au ramas fara gaze in urma incendiului din complexul Confort City

Aproximativ 1. 400 de consumatori nu au gaze, de marti dupa-amiaza, in urma incendiului izbucnit in complexul Confort City, dupa ce o echipa de interventie a companiei s-a deplasat pentru a izola perimetrul si.

Incendiul izbucnit la mansarda unui bloc din Ilfov a afectat si etajele inferioare: Privim cum ne arde casa!

30 - Un pompier a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a inhalat o cantitate insemnata de fum. Acesta se afla in afara oricarui pericol insa va ramane sub supravegherea medicilor.

Incendiu la subsolul unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Locatarii au simtit miros de fum si au alertat pompierii

Un incendiu a izbucnit, duminica dupa-amiaza, la subsolul unui bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin, zeci de locatari iesind singuri din imobil din cauza fumului dens, fara sa fie insa inregistrate.

Incendiu la etajul 10 al unui bloc din Popesti Leordeni: Privim cum ne arde casa!

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la mansarda unui bloc dintr-un complex rezidential aflat la marginea Bucurestiului, in Popesti Leordeni, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de.

Distrigaz Sud: Aproximativ 1.400 de clienti, fara gaze in urma incendiului din complexul ...

Aproximativ 1. 400 de consumatori nu au gaze, de marti dupa-amiaza, in urma incendiului izbucnit in complexul Confort City, dupa ce o echipa de interventie a companiei s-a deplasat pentru a izola perimetrul si pentru a sista alimentarea, aceasta urmand sa fie reluata miercuri, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentantilor Distrigaz Sud Retele, urmare a incendiului la imobilul din strada Splaiul Unirii nr. 9 din localitatea Popesti - Leordeni, judetul Ilfov si a sesizarii primite la ora 15. 30, o .

Bucuresti: Opt persoane au fost intoxicate dupa ce un scuter a fost incendiat in scara unui bloc din Giulesti

Opt persoane au ajuns la spital intoxicate cu monoxid de carbon, printre care si doi copii, dupa ce un scuter aflat la parterul unui bloc din cartierul Giulesti, din Capitala a fost incendiat. Locatarii blocului au.

INCENDIU CONFORT CITY. Scandalurile in care a fost implicat ansamblul rezidential.

Multe dintre apartamentele din complexul Confort City, unde un bloc a fost afectat de un incendiu grav, au facut parte dintre imobilele puse sub sechestru de ANAF in 2009 din cauza unei datorii pe care Robert Negoita, atunci deputat, o avea catre stat. Este vorba despre 28 de milioane de euro reprezentand neplata TVA, plus penalitatile aferente, pe tranzactiile imobiliare facute de Robert Negoita in calitate de persoana fizica intre 2006 si 2008. In 2011, o parte din apartamentele din .

INCENDIU CONFORT CITY. Politistii de interventie rapida, chemati sa asigure ordinea la ...

Politistii de interventie rapida de la IPJ Ilfov au fost chemati sa asigure, alaturi de jandarmi, masurile de ordine la blocul din complexul Confort City afectat de incendiul de marti, in conditiile in care locatarii vor sa intre cat mai repede in apartamente, pentru a vedea starea acestora, potrivit Mediafax. Patru politisti de interventie rapida de la Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Ilfov si mai multi jandarmi se afla la blocul unde s-a produs incendiul, unde locatarii, imbracati .

Incendiu la etajul 10 al unui bloc din sectorul 3

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )