Libnet.ro
UNICEF

19:00

Incendiu in Piata Victoriei. O rulota cu mancare a luat foc VIDEO

Adevărul Adevărul,
Incendiu in Piata Victoriei. O rulota cu mancare a luat foc VIDEO

O rulota in care se prepara mancare din zona Buzesti a luat foc, joi. Oamenii aflati in interio au reusit sa se evacueze, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov. continuă pe Adevărul

INCENDIU PUTERNIC iN CAPITALA. O rulota in care se prepara mancare a luat foc in centrul Bucurestiului (FOTO)

Incendiu puternic, joi, in Capitala. O rulota in care se prepara mancare, din zona Buzesti, a luat foc. Oamenii aflati in rulota au reusit sa se evacueze, anunta ISU.

Incendiu la manastirea de la Costinesti. Magazia de lemne a luat foc

Incendiul a fost anuntat in jurul orei 2. 50, in noaptea de 67 octombrie. Este al doilea incident de acest gen inregistrat ultimele zile la o manastire din Arhiepiscopia Tomisului.

Rares Bogdan (PNL), dupa ce Fantoma alba din Piata Victoriei a fost transferata la alta unitate: Poate noul ministru il apropie de Rahova!

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, critica dur demersulomului in alb din Piata Victoriei, colonelul Dumitru Paraschiv, de a da in judecata Jandarmeria pentru ca a fost detasat la.

Jurnalistul german amendat la protestele din Piata Victoriei a castigat procesul cu Jandarmeria. Ce a decis instanta, prin sentinta definitiva

Jurnalistul german retinut de Jandarmerie la protestele din Piata Victoriei a obtinut in instanta anularea sanctiunii primite. Paul Arne Wagner a anuntat decizia magistratilor, care este definitiva.

Panica intr-un avion cu 90 de pasageri. Unul dintre motoare a luat foc. Aeronava a aterizat de urgenta

Un avion al companiei Ethiopian Airlines a efectuat marti dimineata o aterizare de urgenta la Dakar din cauza unui incendiu la un motor; cei 90 de pasageri si echipajul sunt in siguranta, au anuntat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )