Libnet.ro
UNICEF

23:15

Incendiu de proportii intr-un centru comercial din Timisoara. Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate

B1 B1,
Incendiu de proportii intr-un centru comercial din Timisoara. Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate

Un incendiu puternis a izbucnit, marti dupa-amiaza, la un cuptor aflat in food-court-ul unui centru comercial din Timisoara. Din cauza flacarilor, aproximativ 300 de persoane au fost evacuate, potrivit. continuă pe B1

Incendiu intr-un mall din Timisoara: Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate de pompieri, marti dupa-amiaza, dupa ce un incendiu a izbucnit la un cuptor aflat in food-court-ul unui centru comercial din Timisoara, transmite Mediafax.

Incendiu intr-un mall din Timisoara. 300 de persoane au fost evacuate

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate de pompieri, marti dupa-amiaza, dupa ce un incendiu a izbucnit la un cuptor aflat in food-court-ul unui centru comercial din Timisoara. Potrivit.

Un turist chinez a stat doua saptamani intr-un centru pentru refugiati din Germania, dupa ce a aplicat din greseala pentru azil politic

Un barbat de 31 de ani din China nu va uita foarte curand vacanta sa din Germania, dupa ce a fost trimis de autoritati sa stea intr-un centru pentru refugiati. Turistul chinez voia sa reclame un simplu furt, insa a aplicat accidental pentru azil politic, si a fost descoperit dupa doua saptamani de un angajat al Crucii Rosii intr-un hostel in care sunt cazati refugiatii care aplica pentru azil in Germania, relateaza Foreign Policy.

Incendiu de proportii in Maramures! O biserica din lemn a ars din temelii

O biserica din lemn din localitatea Rozavlea, judetul Maramures a fost cuprinsa de flacari, arata B1 TV. Lacasul de cult este monument istoric. Mai multe echipe de interventie ale ISU Maramures au.

Incendiu violent intr-o piata. Focul a afectat si fatada unui bloc din apropiere

Incendiu violent luni seara intr-o piata din Radauti, judetul Suceava. Focul a invaluit in cateva clipe doua mese din lemn pe care comerciantii isi expun marfa. Din fericire,.

Dezvoltatorul mall-ulului ParkLake, profit de 60 mil. euro inaintea deschiderii centrului comercial din cartierul Titan

Sonae Sierra, unul dintre cei mai mari importanti dezvoltatori si investitori imobiliari din Europa, a inregistrat un profit net de 59 de milioane de euro in prima jumatate a anului 2016, alaturi de cresterea vanzarilor chiriasilor si o ridicare a.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )