Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic in Bucuresti. Doua case din cartierul Ferentari au luat foc

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic in Bucuresti. Doua case din cartierul Ferentari au luat foc

Un incendiu a izbucnit, duminica, la doua imobile situate pe strada Merisani, in cartierul Ferentari din Bucuresti, suprafata afectata fiind de 700 mp, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Nicio persoana nu a. continuă pe Antena3

Incendiu PUTERNIC la doua case din Sectorul 5 al Capitalei

Un incendiu puternic a izbucnit la doua case din Sectorul 5 al Capitalei, pompierii actionand cu patru autospeciale de stingere si alte doua autospeciale pentru protectia vecinatatilor. ISU Bucuresti-Ilfov.

Incendiu pe strada Merisani din Capitala. Doua case cuprinse de flacari

Un puternic incendiu a cuprins doua case si anexele acestora in strada Merisani din sectorul 5 al Capitalei. Pompierii actioneaza cu patru autospeciale de stingere. Pana in acest moment nu sunt persoane ranite. Incendiul se manifesta cu flacara la acoperis si pod, in mod preponderent. Dispozitivul va fi suplimentat cu inca doua autospeciale. Se pare ca flacarile au cuprins o suprafata de aproximativ 700 de metri patrati.

Conflict intre doua familii din Prahova. Politistii, nevoiti sa traga focuri de arma pentru a calma spiritele. De la ce a pornit scandalul

Trei barbati din localitatea prahoveana Plopeni Sat au fost spitalizati, duminica seara, dupa o bataie intre doua familii. Scandalul a inceput dupa ce mai multe persoane si-au rugat vecinul sa dea muzica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )