Libnet.ro
UNICEF

08:30

Incendiu puternic in Bucuresti. Pompierii intervin de urgenta in Delta Vacaresti

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic in Bucuresti. Pompierii intervin de urgenta in Delta Vacaresti

Un incendiu puternic a izbucnit, in aceasta dupa-amiaza, in Delta Vacaresti. Numeroase autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov au intervenit pentru limitarea si stingerea flacarilor. continuă pe Antena3

Incendiu de proportii in Bucuresti. Zecii de mii de metri patrati din Delta Vacaresti sunt afectati pana in acest moment

Un incendiu a izbucnit recent in Delta Vacaresti din Bucuresti. Zona aflata in ardere este de aproximativ 20. 000 de metri patrati. Pompierii sunt deja in alerta si situatia este din ce in ce mai dificila. Incendiu de proportii in Bucuresti Luni, 24 februarie, un incendiu puternic a luat amploare in Delta Vacaresti din Capitala. Acesta .

Incendiu pe 30.000 de metri patrati, in Delta Vacaresti

Pompierii din Bucuresti intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit in Delta Vacaresti.

Primele imagini cu incendiul urias din Delta Vacaresti. Flacarile au cuprins 20.000 de metri patrati

Zeci de pompieri intervin, astazi, cu noua autospeciale de stingere cu apa si spuma din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov, pentru stingerea unui incendiu urias izbucnit in zona Delta Vacaresti.

Arde Delta Vacaresti din Capitala! VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit in Delta Vacaresti, iar pompierii au mobilizat forte puternice in zona pentru localizarea si stingerea focului.

Incendiu de proportii in Bucuresti: A luat foc Delta Vacaresti, 20.000 mp afectati (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Noi informatii de la ISU Bucuresti-Ilfov arata ca incendiul se manifesta pe o suprafata de 20. 000 de mp. Un incendiu de proportii a izbucnit, luni, in Capitala! Fortele de ordine.

Imagini cu incendiul urias din Capitala. Delta Vacaresti, mistuita de flacari - VIDEO

Incendiu de proportii in zona de sud a Capitalei. Aproximativ 30 hectare din Delta Vacaresti ard, iar fumul poate fi vazut din toata Capitala.

VIDEO UPDATE Incendiul din Delta Vacaresti a fost stins dupa patru ore Asociatia care administreaza parcul: Cerem de ani de zile Ministerului Mediului sa ne ajute cu paza

Incendiul izbucnit, luni dupa-amiaza, in Delta Vacaresti din Capitala, afectand aproximativ 20 de hectare, in zona digului, a fost stins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3264 seconds )