Libnet.ro
UNICEF

19:30

INCENDIU PUTERNIC in China: Cel putin 18 persoane au murit

B1 B1,
INCENDIU PUTERNIC in China: Cel putin 18 persoane au murit

Cel putin 18 persoane au murit in urma unui incendiu care a izbucnit intr-un hotel din orasul Harbin, capitala provinciei Heilongjiang nord-est), China. La ora locala 10. 50 GMT), 18 persoane erau deja. continuă pe B1

Cel putin 18 persoane au murit in incendiul unui hotel din China

Un incendiu care a izbucnit sambata dimineata intr-un hotel din China a facut cel putin 18 morti, potrivit unui prim bilant, a anuntat presa oficiala, transmite AFP. Incendiul s-a declansat in cursul nop.

VIDEO Cel putin 18 morti in urma unui incendiu care a devastat un hotel din China

Cel putin 18 persoane au murit si alte 19 au fost ranite intr-un incendiu care a mistuit un hotel din nord-estul Chinei.

Accident cumplit in Bulgaria. Un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie. Cel putin 15 oameni au murit

Un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie in Bulgaria. in urma accidentului, cel putin 15 persoane au murit. Alte 27 de persoane au fost ranite La fata locului au fost trimise mai multe echipe de.

VIDEO Cel putin 19 morti in urma unui incendiu care a devastat un hotel din China

Cel putin 19 persoane au murit si alte 23 au fost ranite intr-un incendiu care a mistuit un hotel din nord-estul Chinei.

Incendiu puternic la o fabrica de mase plastice din judetul Ialomita

Un incendiu puternic a cuprins in noaptea de joi spre vineri o fabrica de mase plastice in suprafata de aproximativ trei mii de metri patrati din localitatea Fierbinti-Targ din judetul Ialomita, mai multe echipaje de pompieri intervenind de aproximativ sase ore pentru stingerea focului, care arde cu flacari violente si a existat pericolul de a se extinde la case, aflate in imediata apropiere.

Atac cu cutitul intr-o suburbie a Parisului: Cel putin o persoana a murit

Cel putin un om a murit si alti doi au fost raniti intr-un atac cu cutitul comis intr-o suburbie a Parisului, informeaza BFMTV. Totul s-a intamplat in Yvelines, intr-o zona aflata al 26 de kilometri.

Panica la Berlin: Un incendiu puternic afecteaza locuitorii capitalei Germaniei

Un incendiu de amploare a izbucnit intr-o padure aflata la aproximativ 50 de kilometri de Berlin provocand panica si neplaceri locuitorilor din capitala Germaniei. Autoritatile au sfatuit locuitorii sa tina.

Incendiu puternic la o fabrica din judetul Ialomita - VIDEO

Un incendiu violent a izbucnit vineri dimineata la o fabrica de reciclare a materialelor plastice din orasul ialomitean Fierbinti Targ. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Ialomita, slt. Lacramioara.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )