Libnet.ro
UNICEF

05:45

Incendiu puternic la un depozit din Harghita. Doi muncitori au suferit arsuri. FOTO + VIDEO

Playtech Playtech,
Incendiu puternic la un depozit din Harghita. Doi muncitori au suferit arsuri. FOTO + VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dupa-amiaza, la un depozit de dezmembrari auto din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita. Doi muncitori au suferit arsuri si au fost transportati la spital de echipaje de Ambulanta si SMURD. Incendiu puternic in Harghita Incendiu la un depozit de dezmembrari auto, in municipiul Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita. Din primele informatii, [] . continuă pe Playtech

Incendiu puternic la un depozit de dezmembrari auto in Harghita (FOTO)

Un incendiu a avut loc, joi dupa-amiaza,la un depozit de dezmembrari auto dinjudetul Harghita. Din primele informatii, arderea se manifesta generalizat pe suprafata a 5-6.

Tanczos Barna anunta ca maghiarii din Harghita si Covasna si liderii lor organizeaza un protest la Valea Uzului

Senatorul UDMR Tanczos Barna a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca mai multi membri ai comunitatii maghiare din Harghita si Covasna, alaturi de liderii lor politici, organizeaza joi la cimitirul de la Valea Uzului un protest pasnic, in aceeasi zi in care mai multe organizatii romanesti, dar si Primaria din Darmanesti, judetul Bacau, au anuntat organizarea unor manifestari comemorative cu ocazia Zilei Eroilor, transmite Agerpres.

Sfarsit TRAGIC pentru un urs din Harghita! L-a facut UNA CU PAMANTUL...

Trenul international Brasov - Budapesta a lovit mortal un urs, la Baile Tusnad, marti seara, dar incidentul nu a perturbat traficul feroviar, relateaza Agerpres. Purtatorul de cuvant al IPJ Harghita, Gheorghe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )