Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un incendiu puternic dintr-un apartament de pe Soseaua Colentina, din Capitala, a fost stins. Mai multe persoane au devenit violente, trei dintre ele fiind duse la audieri

Adevărul Adevărul,
Un incendiu puternic dintr-un apartament de pe Soseaua Colentina, din Capitala, a fost stins. Mai multe persoane au devenit violente, trei dintre ele fiind duse la audieri

Un incendiu a izbucnit duminica, 20 decembrie, intr-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de pe Soseaua Colentina, din Capitala, fiind degajari mari de fum care au afectat si apartamentele invecinate. continuă pe Adevărul

Scandal dupa incendiul de pe Soseaua Colentina din Capitala

Patru persoane au fost duse la Politie dupa un scandal izbucnit in urma incendiului de pe Soseaua Colentina din Capitala, scrie Mediafax. Conform Politiei Capitalei, incendiul a fost sesizat in jurul orei 14. 00 la un apartament situat intr-un bloc de pe Soseaua Colentina. Au intervenit fortele ISU, iar dupa incendiu a fost sesizat in bloc un conflict, mai multe persoane devenind violente. La fata locului s-au deplasat echipaje ale Sectiei 7, precum si luptatori ai Serviciului Actiuni Speciale. Patru persoane au fost conduse la subunitatea de politie pentru audieri. Trei sunt cetateni straini doi barbati si o femeie).

Incendiu intr-un apartament de pe soseaua Colentina

Un incendiu a izbucnit in aceasta dupa-amiaza intr-un apartament aflat la etajul 6 dintr-un bloc situat pe Soseaua Colentina. Din fericire, nu au fost semnalate victime, pompierii intervenind la aceasta ora pentru stingerea focului cu ajutorul a 8 autospeciale de stingere, trei ambulante SMURD, un echipaj de descarcerare, autoscara, precum si forte de la Detasamentul Special de Salvatori.

UPDATE ISU: Incendiul la blocul din Soseaua Colentina din Capitala a fost stins

00Incendiul produs duminica intr-un bloc din Soseaua Colentina din Capitala a fost lichidat, a transmis Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. Au intervenit opt autospeciale.

Incendiu urias intr-un bloc de pe Soseaua Colentina din Bucuresti

Un incendiu urias a izbucnit, astazi, la un apartament situat la etajul sase al unui bloc de pe Soseaua Colentina din Bucuresti.

Scandal cu pumni si picioare dupa incendiul urias dintr-un bloc de pe Soseaua Colentina

Scandal urias dupa incendiul puternic care a distrus mai multe apartament dintr-un bloc situat pe Soseaua Colentina din Bucuresti. Mai multi vecini au fost luati la bataie de trei barbati, chiriasi ai apartamentului in care ar fi izbucnit incendiul.

Nevoia de implementare a unui sistem functional de colectare selectiva a deseurilor in toate scolile din capitala

Romania se afla pe locul 26 din cele 27 de tari membre ale Uniunii Europene in ceea ce priveste rata colectarii si reciclarii deseurilor municipale, iar plasticul, alaturi de materialele de celuloza, au cea mai mare pondere in randul deseurilor produse in institutiile de invatamant. Mai mult, de la 1 ianuarie 2021 Romania va fi nevoita sa plateasca o taxa catre UE pentru cantitatea de plastic pe care o introduce pe piata si nu o recicleaza. Din acest motiv a fost lansat un program de responsabilitate sociala, ASAP, alaturi de o petitie nationala prin care elevii din Romania solicita autoritatilor sa transforme scolile in unitati functionale de colectare selectiva a deseurilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )