Libnet.ro
UNICEF

10:00

Incendiu puternic intr-un bloc din Constanta. O femeie a murit dupa ce s-a aruncat de la geam (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu puternic intr-un bloc din Constanta. O femeie a murit dupa ce s-a aruncat de la geam (VIDEO)

UPDATE-Femeia de57 de ani, proprietara apartamentului care a sarit pe geam dupa ce apartamentul in care locuia a luat foc a decedat. Ambulanta Constanta a pronuntat decesul femeii care a cazut. continuă pe B1

Incendiu puternic intr-un bloc din Constanta. O femeie s-a aruncat de la etaj si este in stare grava (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit intr-un apartament aflat la etajul saseal unui blocde pe bulevardul Mamaia din Constanta. O femeie a sarit de la etajul 6 si se zbate intre viata si moarte. Femeia se afla.

UPDATE Femeia din Constanta care a murit in timp ce incerca sa scape din locuinta cuprinsa de incendiu a cazut de la etaj sub ochii pompierilor, veniti fara scara si saltea Explicatiile halucinante ale ISU

O femeie de 56 de ani din Constanta a murit marti dupa ce a cazut de la balconul apartamentului de la etajul 6, cuprins de un incendiu violent. Ea iesise pe balcon pentru a scapa de flacarile din locuinta si a asteptat acolo minute bune sa fie salvata. Pompierii veniti la fata locului nu aveau insa nici autoscara si nici o saltea pe care femeia sa poata sari, asa ca au privit neputinciosi cum femeia a cazut, in timp ce incerca sa coboare pe zidul blocului, din balcon. Explicatiile ISU Constanta: autoscara a trebuit adusa de la 8 kilometri distanta si a ajuns la doua minute dupa ce femeia a cazut in gol, iar saltea nu exista in dotarea pompierilor.

Incendiu violent intr-un bloc din Constanta. O femeie a sarit de la etajul 6, din apartamentul in flacari VIDEO

O persoana a sarit de la etajul 6 al unui bloc din Constanta, dintr-un apartament cuprins de flacari. Femeia care s-a aruncat de la geamul balconului era proprietara locuintei. Decesul a fost declarat dupa o ora de manevre de resuscitare.

Incendiu puternic intr-un apartament din Constanta. O femeie s-a aruncat de la etaj si este in stare grava (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit intr-un apartament aflat la etajul saseal unui blocde pe bulevardul Mamaia din Constanta. O femeie a sarit de la etajul 6 si se zbate intre viata si moarte. Femeia se afla.

Incendiu devastator intr-un bloc din Constanta. O femeie s-a aruncat de la etaj si s-a zdrobit de sol in timp ce incerca sa scape din flacari

Un incendiu deosebit de puternic a izbucnit in aceasta dimineata in municipiul Constanta, la etajul unui bloc de locuinte. La momentul declansarii focului, in apartamentul afectat se aflau cei doi soti proprietari.

Imagini socante in Constanta. Femeie, prabusita de la balcon in timp ce incerca sa se autosalveze dintr-un incendiu. Pompierii se aflau in fata blocului

Un eveniment tragic a avut loc in aceasta dimineata la Constanta, acolo unde un incendiu de mari dimensiuni a izbucnit intr-o locuinta. Din pacate, femeia disperata a sarit pe geam in incercarea de a se salva, insa impactul cu solul a fost fatal. Pompierii au fost martorii tragediei Imaginile observate astazi in Constanta au socat .

Incendiu puternic la mai multe locuinte din Sectorul 5 al Capitalei: Un barbat a suferit arsuri

Un incendiu puternic a cuprins, sambata seara, patru locuinte si anexele lor, in Sectorul 5 din Bucuresti. Un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a suferit arsuri in urma incendiului, au anuntat.

Pompierii din Constanta nu aveau scara la locul interventiei. Aceasta a ajuns la doua minute de la moartea femeii care s-a aruncat de la etaj

Explicatie halucinanta in cazul mortii femeii din Constanta, care s-a aruncat de la etajul sapte unui bloc, in incercarea de a scapa de flacari. in imaginile surprinse de martori s-a putut vedea.

Pompierii care au intervenit la incendiul din Constanta au intarziat cu autoscara mai mult decat s-a anuntat initial. Seful ISU Dobrogea, intrebat daca au mintit colegii sai: Din pacate, cred ca da (VIDEO)

Tot mai multe semne de intrebare apar in legatura cu interventia pompierilor la incendiul de marti dimineata din Constanta, soldat cu moartea unei persoane. O femeie si-a pierdut viata dupa ce s-a aruncat de.

Femeia din Constanta care a sarit de la balconul apartamentului cuprins de flacari se intorsese in casa dupa laptop

Femeia din Constanta care a murit dupa ce a sarit de la balconul apartamentului cuprins de flacari iesise din acesta impreuna cu sotul sau, insa se intorsese dupa laptop. Precizarile au fost facute chiar de sotul femeii.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )