Libnet.ro
UNICEF

18:30

Incendiu puternic intr-un bloc din Hunedoara. Zeci de persoane evacuate

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic intr-un bloc din Hunedoara. Zeci de persoane evacuate

Un numar de 35 de persoane, dintre care 20 sunt copii, au fost evacuate marti dupa-amiaza dintr-un bloc din orasul Vulcan, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-o garsoniera si s-a propagat la izolatia. continuă pe Antena3

ALERTA! Incendiu PUTERNIC la un service auto din Campina (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit la un service auto aflat langa autogara din Campina, acesta fiind localizat in interiorul unei hale de 300 mp unde se afla anvelope si acumulatori auto. La fata.

Incendiu puternic la o scoala. Elevii au fost evacuati de urgenta

17 copii de la gradinita si clasele primare au fost evacuati din Scoala primara din satul Magheresti, care a fost cuprinsa de flacari. Incendiul este localizat. Nu sunt persoane care sa necesite.

Hunedoara: Trei persoane au murit dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe DN 7

Doi barbati si o femeie si-au pierdut viata, sambata, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe Drumul National 7, la iesirea din municipiul Orastie judetul Hunedoara), transmite News. ro. Circulatia este blocata pe ambele sensuri.

Accident groaznic in judetul Hunedoara. Trei persoane au murit

Doi barbati si o femeie si-au pierdut viata sambata dupa-amiaza, in urma unui teribilaccidentrutier petrecut la iesirea din municipiul Orastie inspre.

Atac armat la o spalatorie auto din SUA. Cinci persoane au fost ucise

Cinci persoane au fost ucise, la o spalatorie auto din Statele Unite. Martorii spun ca au auzit zeci de focuri de arma la spalatoria din Melcroft, Pennsylvania, iar suspectul este in libertate. Trei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )