Libnet.ro
UNICEF

15:45

Incendiu puternic pe o linie de cale ferata din Londra: Cinci din cele mai importante opt tronsoane feroviare au fost inchise (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu puternic pe o linie de cale ferata din Londra: Cinci din cele mai importante opt tronsoane feroviare au fost inchise (VIDEO)

Un incediu puternic a izbucnit pe o linie de cale ferata din Londra, linie care face legatura dintre orasele Portsmouth si capitala Marii Britanii, arata telegraph. co. uk. Cinci din cele mai importante opt. continuă pe B1

Intercontinental Exchange nu va lansa o oferta pentru Bursa din Londra

Operatorul bursier american Intercontinental Exchange Inc. ICE) a anuntat, ieri, ca nu intentioneaza sa lanseze o oferta pentru preluarea London Stock Exchange Group Plc LSE - operatorul Bursei din Londra), lasand astfel cale libera fuziunii dintre LSE si operatorul bursier german Deutsche Borse AG.

Incendiu devastator la o ferma din Giurgiu: 90.000 de pasari au ars de vii

Un incendiu puternic a izbucnit la o ferma din Giurgiu. Flacarile au ars 90. 000 de pasari. Potrivit primelor cercetari, incendiul ar fi fost provocat chiar de catre patronul libanez, pentru a beneficia de.

Sarbatorile pascale, cele mai sigure din ultimii cinci ani

Sarbatorile pascale de anul acesta au fost cele mai sigure din ultimii cinci ani, a spus purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, luni, intr-o declaratie de presa, potrivit unui comunicat venit pe adresa redactiei.

MAI: Sarbatorile pascale cele mai sigure din ultimii cinci ani

Sarbatorile pascale de anul acesta au fost cele mai sigure din ultimii cinci ani, a spus purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

VIDEO Un incendiu puternic a avariat serios o biserica ortodoxa din New York

Un incendiu major mistuia, dumninica seara, o biserica ortodoxa aflata in zona Manhattan din New York. 170 de pompieri incearca sa controleze dezastrul in care o persoana a fost ranita, potrivit serviciilor de salvare. Focul a distrus complet acoperisul cladirii in stil gotic.

Batranul cersetor care i-a impresionat pe romanii din Londra a ajuns acasa

Nea Patru, batranul de 75 de ani care cersea la Londra, a ajuns cu bine in satul natal din Valcea. Nea Patru a impresionat comunitatea de romani de acolo, care l-a ajutat cu bani de drum,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )