Libnet.ro
UNICEF

17:00

Incendiu puternic la o societatea comerciala din Baia Mare. Pompierii au avut, ieri, patru interventii dificile

Adevărul Adevărul,
Incendiu puternic la o societatea comerciala din Baia Mare. Pompierii au avut, ieri, patru interventii dificile

Pompierii baimareni au intervenit ieri, 21 decembrie, cu patru echipaje pentru stingerea unui incendiu pe strada Margeanului din Baia Mare. Acoperisul unei societati comerciale a fost cuprins de flacari. continuă pe Adevărul

1.000 de colindatori au sosit la Palatul Administrativ din Baia Mare pentru a vesti Nasterea Mantuitorului

Cea de-a IX-a editie Craciun in Maramures a debutat luni, 18 decembrie, aceasta fiind si prima zi in care colindele au inceput sa rasune in holul Palatului Administrativ. Elevii Scolii Populare de Arta Liviu Borlan Baia Mare au sustinut un veritabil concert de colinde, redand, astfel, atmosfera sacra din preajma sarbatorii Nasterii Domnului.

Incendiu puternic la o pensiune din Moeciu

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, la o pensiune din Moeciu de Sus, iar interventia pompierilor a fost dificila din cauza lipsei surselor de apa, potrivit reprezentantilor.

Cadouri donate copiilor din centrele SPAS si Centrul Romani

Elevii de la doua scoli din Baia Mare s-au transformat in Mos Craciun pentru copiii din cadrul Centrului Social Comunitar Romani si Centrele de Reabilitare Sociala din Baia Mare. Elevii au adunat cadori pe care le-au donat copiilor institutionalizati.

Judecatorii din cadrul Tribunalului Maramures protesteaza azi, in fata instantei

Judecatorii din cadrul Tribunalului Maramures protestaza, azi, 19 decembrie, la ora 15. 30, in fata instantei din Baia Mare. in plus, ei au optat pentru o forma suplimentara de a-si manifesta nemultumirea fata de modificarile din legile Justitiei, printr-un comunicat remis presei prin care isi exprima totala dezaprobare fata de acest demers legislativ.

Incendiu puternic la un depozit de mobila. 20 de pompieri s-au luptat sa stinga focul

Un puternic incendiu a cuprins, joi-seara, 21 decembrie 2017, un depozit de mobila din Corabia, pompierii militari fiind solicitati sa intervina.

Incendiu puternic in Ilfov, dupa ce o centrala a explodat

Pompierii au intervenit joi seara la stingerea unui incendiu care a izbucnit la o locuinta din Dumbraveni, dupa ce o centrala de incalzire a explodat, informeaza Inspectoratul de Politie al Judetului.

Incendiu puternic la o pensiune din Moieciu de Sus

Un puternic incendiu a izbucnit azi-noapte la o pensiune din Moieciu de Sus. Noua autospeciale de pompieri au intervenit la fata locului. Nimeni nu a fost ranit.

Incendiu puternic la o pensiune din Moeciu de Sus, nicio persoana nu a fost ranita

Un incendiu a izbucnit in noaptea de joi spre vineri la o pensiune din localitatea Moeciu de Sus. La fata locului au fost trimis 5 autospeciale de pompieri, a spus Ciprian Sfreja de la ISU Brasov. La fata locului s-a intervenit si cu parcul auto al pompierilor voluntari, a spus Sfreja.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )