Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la un spital din judetul Arges, toti pacientii au fost evacuati

Hotnews Hotnews,
 Incendiu la un spital din judetul Arges, toti pacientii au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit, in noaptea de duminica spre luni, la Spitalul de Pneumoftiziologie din localitatea Valea Iasului din judetul Arges, toti pacientii fiind evacuati, fara ca vreo persoana sa fie ranita, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Arges, citati de news. ro. continuă pe Hotnews

UPDATE Incendiu la un spital din judetul Arges, toti pacientii au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit, in noaptea de duminica spre luni, la Spitalul de Pneumoftiziologie din localitatea Valea Iasului din judetul Arges, toti pacientii fiind evacuati, fara ca vreo persoana sa fie ranita, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Arges, citati de news. ro. 29 Purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure, a declarat, pentru Mediafax, ca incendiul a fost lichidat si pacientii au revenit in saloane. Incendiul nu s-a manifestat cu flacara deschisa, ci doar cu degajare mare de fum din cauza unei defectiuni la un ventilator. 158 de pacienti au fost evacuati, mare parte dintre ei de catre personalul medical.

Incendiu la un spital din judetul Arges; toti pacientii au fost evacuati, fara a exista victime

Un incendiu a izbucnit, in noaptea de duminica spre luni, la Spitalul de Pneumoftiziologie din localitatea Valea Iasului din judetul Arges, toti pacientii fiind evacuati, fara ca vreo persoana sa fie ranita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )