Libnet.ro
UNICEF

12:30

Incendiu la Spitalul CF din Cluj Napoca. Trei pacienti au fost mutati in alte saloane

România Liberă România Liberă,
Incendiu la Spitalul CF din Cluj Napoca. Trei pacienti au fost mutati in alte saloane

Un incendiu s-a declansat, duminica, la Spitalul CF din Cluj Napoca, fara ca vreo persoana sa fie ra. continuă pe România Liberă

A izbucnit un incendiu la Spitalul CFR din Cluj Napoca

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) a fost alertat, azi dimineata, in jurul orei 7. 00, pentru a interveni la un incendiu, la Spitalul Universitar CFR din Cluj Napoca. A fost nevoie de evacuarea a trei pacienti. in saloane se aflau 11 pacienti in momentul izbucnirii incendiului, conform G4media.

Seful ISU Cluj, despre incendiul de duminica dimineata: Spitalul CFR din Cluj-Napoca nu are autorizatie de securitate la incendiu. A fost verificat in aceasta primavara si sanctionat (VIDEO)

Seful ISU Cluj, Ion Moldovana declarat pentru B1 TV, ca spitalul CFR din Cluj-Napoca, unde a avut loc un incendiu,duminica dimineata, nu detine autorizatie de securitate la incendiu, iar din aceasta.

Spitalul CFR Cluj-Napoca, amendat cu 50.000 de lei pentru lipsa autorizatiei de securitate la incendiu

In urma cu un an, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Cluj a aplicat o amenda de 50. 000 de lei Spitalului CFR din Cluj-Napoca, pentru lipsa autorizatiei de securitate la incendiu, unitate.

MINISTERUL TRANSPORTURILOR: Niciun pacient de la Spitalul CF Cluj-Napoca nu a necesitat interventie de specialitate in urma inceputului de incendiu

Niciun pacient si niciun angajat de la Spitalul CF Cluj-Napoca nu au avut nevoie de interventie de specialitate in urma inceputului de incendiu care s-a produs duminica in acest spital, relateaza Agerpres.

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj-Napoca, provocat de un scurtcrcuit electric

Un incendiu s-a produs duminica dimineata in interiorul Spitalului CFR din municipiul Cluj- Napoca. Focul a izbucnit intr-una dintre baile de la etajul 1, iar la scurt timp mai multe echipaje de pompieri au.

Ministerul Transporturilor, despre incendiul de la Spitalul CF Cluj-Napoca: Niciun pacient si nicio persoana angajata a Spitalului nu a necesitat interventie de specialitate

Ministerul Transporturilor transmite ca niciun pacient sau angajat al Spitalul CF Cluj-Napoca nu a avut nevoie de ingrijiri de specialitate in urma inceputului de incendiu care a avut loc duminica dimineata.

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. Trei pacienti au fost evacuati din salon. Cauza, un scurtcircuit

Un incendiu a izbucnit, duminica, in una dintre baile Spitalului CFR din Cluj. Pompierii intervin cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon au fost evacuate.

Totul despre incendiul de la Spitalul CFR din Cluj-Napoca

A fost incendiu la Spitalul CFR din Cluj- Napoca, din cauza unui scurtcircuit produs intr-un grup sanitar. in sectia unde a izbucnit focul erau 11 pacienti si personal medical. Trei persoane au fost evacuate de urgenta. Pompierii au intervenit la fata locului, insa focul fusese deja stins de angajatii spitalului. De mentionat ca spitalul CFR nu are autorizatie de securitate la incendiu si anul trecut a fost amendat din aceasta cauza cu 50 de mii de lei.

Spitalul CFR din Cluj-Napoca fusese deja amendat pentru lipsa autorizatiei de securitate la incendiu

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Cluj a aplicat anul trecut o amenda de 50. 000 de lei .

Incendiu intr-un spital din Cluj-Napoca, lichidat rapid de pompieri

Un incendiu declansat de un scurtcircuit produs la instalatia electrica s-a produs intr-un grup sani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )