Libnet.ro
UNICEF

06:30

Incendiu la o tabara de refugiati din Grecia: Berlinul invita la redistribuirea migrantilor intre tarile UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Incendiu la o tabara de refugiati din Grecia: Berlinul invita la redistribuirea migrantilor intre tarile UE

Comisia Europeana a anuntat miercuri ca-si asuma angajamentul de a transfera imediat in Grecia continentala 400 de copii si adolescenti din tabara de refugiati Moria din insula greceasca Lesbos, devastata de un imens incendiu, in timp ce Berlinul, prin vocea ministrului sau de externe Heiko Maas, a invitat la redistribuirea migrantilor intre tarile membre ale UE, potrivit AFP si DPA. continuă pe Ziarul Bursa

Incendiu la cea mai mare tabara de refugiati din Grecia: Mii de oameni, o parte dintre ei diagnosticati cu Covid-19, evacuati (FOTO)

Incendiu de amploare la cea mai mare tabara de refugiati din Grecia, arata The Guardian. Portiuni importante din tabara au fost mistuite de flacari, iar presa locala spune ca incendiul ar fi fost provocat.

VIDEO Cea mai mare tabara de refugiati din Grecia, distrusa complet de un incendiu izbucnit in aceasta dimineata

Tabara de migranti Moira din insula Lesbos, una dintre cele mai aglomerate tabere de refugiati din Grecia, a fost arsa aproape complet dupa ce a fost cuprinsa de mai multe incendii, cauzele fiind inca neelucidate. Nu exista confirmari ca ar exista victime.

VIDEO Grecia: Incendiu masiv in tabara pentru migranti Moria Mii de persoane au fugit din calea flacarilor

Mii de persoane au fugit din tabara pentru migranti Moria de pe insula elena Lesbos dupa ce mai multe focuri au cuprins locatia, au anuntat miercuri autoritatile din Grecia citate de The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )