Libnet.ro
UNICEF

10:30

Incendiu urias intr-un spital din centrul Istanbulului LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
 Incendiu urias intr-un spital din centrul Istanbulului LIVE VIDEO

Un incendiu masiv a izbucnit in spitalul de prim ajutor Taksim din Istanbul, Turcia. Imagini din scena au aratat un fum negru gros, provenind de la mai multe etaje ale cladirii inalte. Infernul a izbucnit pe. continuă pe Antena3

Incendiu intr-un spital din Istanbul; flacarile au cuprins mai multe etaje

Un incendiu a izbucnit la un spital din vestul Istanbulului, flacarile cuprinzand mai multe etaje, conform imaginilor de la televiziunea turca, informeaza Reuters.

Incendiu langa o pizzerie din Pitesti. Pompierii intervin la fata locului

Un incendiu urias a izbucnit langa pizzeria Dominos din Pitesti. Un echipaj de pompieri a intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma. La fata locului a mai intervenit si un echipaj.

Gabriela Firea: Am demarat consolidarea si reabilitarea pentru noua cladiri din centrul Capitalei. Anul acesta vom mai reabilita alte 20 de cladiri si vom pune in siguranta 100 de imobile (FOTO)

Primaria Municipiului Bucuresti PMB), prin Compania Municipala Consolidari, a demarat lucrarile de punere in siguranta, consolidare si reabilitare la noua cladiri din centrul Capitalei. Primarul General al.

Incendiu urias la un mall din Moscova. Sunt mai multe victime

Un incendiu a izbucnit, miercuri, in incinta unui centru comercial din Moscova. Potrivit informatiilor furnizate de un oficial din cadrul serviciilor de urgenta, etajul al patrulea al mall-ului Persei a fost.

Turcia: Incendiu de proportii intr-un spital din Istanbul (VIDEO)

Incendiu de proportii la spitalul Taksim din Istanbul, Turcia. Flacarile au cuprins mai multe etaje ale unitatii medicale. Stire in curs de actualizare Adunity_77645 .

Momentul in care un barbat e impuscat in cap din greseala, transmis live pe Facebook

O femeie din Texas a fost arestata dupa ce a impuscat in cap, din greseala, un barbat. Femeia se juca cu arma incarcata in masina, la o benzinarie din Houston. Ea le-a spus politistilor ca nu stia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )