Libnet.ro
UNICEF

22:45

Incendiu urmat de o explozie ntr-un bloc din Trgu Mures: 18 persoane evacuate

Hotnews Hotnews,
 Incendiu urmat de o explozie ntr-un bloc din Trgu Mures: 18 persoane evacuate

Un incendiu urmat de o explozie a avut loc joi dimineata intr-un bloc din municipiul Targu Mures, 18 persoane fiind evacuate, dintre care una a fost transportata la spital, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Incendiu urmat de o explozie, intr-un bloc din Targu Mures

Un incendiu urmat de o explozie a avut loc joi dimineata intr-un bloc din municipiul Targu Mures, 18 persoane fiind evacuate, dintre care una a fost transportata la spital, transmite corespondentul.

Incendiu devastator in Mures: 18 persoane evacuate de urgenta de pompieri (VIDEO)

Momente cumplite pentru locuitorii unui bloc din Targu Mures! Un incendiu, urmat de o explozie, a lovit imobilul de pe trada Piata Armatei din municipiul Targu Mures. Pompierii au intervenit de urgenta, iar 18.

Bilantul exploziei dintr-un bloc din Rusia a ajuns la 19 morti

Bilantul exploziei produse luni intr-un bloc de locuinte din orasul rus Magnitogorsk a ajuns miercuri la 19 morti, scrie BBC. Cu o zi in urma, un bebelus de zece luni a fost gasit in viata printre ruinele imobilului prabusit partial.

Bilantul exploziei produse ntr-un bloc din Rusia - cel putin 7 morti si zeci de disparuti

Cel putin sapte persoane au murit in urma exploziei produse luni dimineata intr-un bloc de locuinte din sudul Rusiei, iar alte aproximativ 40 ar putea fi prinse sub daramaturile imobilului care s-a parbusit partial, scrie Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )