Libnet.ro
UNICEF

07:45

Incendiul din Parcul National Domogled: Flacarile s-au extins luni noapte n zone n care nu se poate ajunge pe jos

Hotnews Hotnews,
 Incendiul din Parcul National Domogled: Flacarile s-au extins luni noapte n zone n care nu se poate ajunge pe jos

Incendiul din Parcul National Domogled s-a extins, noaptea trecuta, cel mai probabil din cauza vantului, intr-o zona imposibil de parcurs pe jos. Elicopterele MAI au inceput sa arunce apa, transmite news. ro. continuă pe Hotnews

Incendiul din Parcul National Domogled se manifesta n continuare cu flacara. Elicopterele nu pot interveni din cauza vntului

Incendiul din Parcul National Domogled, din judetul Caras-Severin, este departe de a fi stins. Pompierii au observat ca luni dimineata inca erau zone unde arde cu flacara, insa elicopterele MAI nu pot interveni din cauza vantului care creeaza turbulente. Se desfasoara o interventie la sol cu aceiasi aproximativ 100 de pompieri din judetele Caras-Severin, Timis, Mehedinti si Gorj, relateaza News. ro.

Pompierii vor relua operatiunile in zona incendiului din Parcul National Domogled luni

Pompierii care au intervenit, duminica, pentru a treia zi consecutiv, pentru stingerea incendiului de padure din Parcul National Domogled din judetul Caras- Severin s-au retras odata cu lasarea serii, urmand sa continue operatiunile luni. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin spun ca exista pericolul de extindere a incendiului din cauza vantului puternic, potrivit news. ro.

Padurea din Parcul National Domogled arde de cinci zile. Focul s-a extins si a mistuit trei hectare de pin si fag. Pompierii nu mai pot actiona la sol

Pompierii din patru judete intervin in cea de-a cincea zi pentru a stinge incendiul din Parcul National Domogled - Valea Cernei din judetul Caras-Severin.

Padurea din Parcul National Domogled arde de cinci zile. Focul s-a extins si a mistuit hectare intregi de pin si fag

Pompierii din patru judete intervin in cea de-a cincea zi pentru a stinge incendiul din Parcul National Domogled - Valea Cernei, din judetul Caras-Severin.

Parcul National Domogled arde in continuare

Incendiul din Parcul National Domogled, din judetul Caras-Severin, este departe de a fi stins, relateaza News. ro.

Pompierii s-au retras din zona incendiului din Parcul National Domogled si vor relua operatiunile luni; exista riscul de extindere a focului

Pompierii care au intervenit, duminica, pentru a treia zi consecutiv, pentru stingerea incendiului de padure din Parcul National Domogled din judetul Caras- Severin s-au retras odata cu lasarea serii, urmand sa continue operatiunile luni.

Arde padurea in Parcul National Domogled-Valea Cernei. Pompierii din patru judete se lupta cu flacarile

O padure de pin, din apropierea Bailor Herculane, aflata in Parcul National Domogled-Valea Cernei, arde de vineri dupa-masa.

VIDEO Exploatarile de lemn din Parcul National Calimani verificate de un elicopter si importante forte de politie

Politistii au confiscat peste 900 de metri cubi de lemn si au dat 52 de amenzi in valoare totala de 150. 000 de lei, in urma unor verificari privind legalitatea operatiunilor de exploatare forestiera din Parcul National Calimani si zonele adiacente.

Peste 50 de amenzi in valoare de 150.000 de lei date de Politie in urma unor controale in zonele de exploatare forestiera din Parcul National Calimani

Politistii au dat 52 de amenzi in valoare de 150. 000 de lei si au confiscat peste 900 de metri cubi de lemn, in urma unor controale cu privire la legalitatea operatiunilor de exploatare forestiera din Parcul National Calimani, precum si a celor de depozitare, transport si comercializare a lemnului provenit din aceasta zona.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2018 seconds )