Libnet.ro
UNICEF

01:06

Incendiul violent izbucnit la o sonda de gaze din Satu Mare arde de mai bine de 17 ore; pompierii nu pot interveni din cauza riscului de explozie, asteptand experti canadieni

Hotnews Hotnews,
 Incendiul violent izbucnit la o sonda de gaze din Satu Mare arde de mai bine de 17 ore; pompierii nu pot interveni din cauza riscului de explozie, asteptand experti canadieni

Pompierii mobilizati pentru stingerea incendiului izbucnit la o sonda de gaze din zona localitatii Moftinu Mare din judetul Satu Mare nu au putut interveni deloc, din cauza riscului major de producere a unei explozii dupa lichidarea flacarilor, pe fondul presiunii gazelor subterane, scrie News. ro. ISU Satu Mare asteapta o echipa de experti canadieni, care vor ajunge marti dupa-amiaza, iar strategia de lichidare a flacarilor va fi decisa impreuna cu acestia. Incendiul, extrem de violent, a izbucnit dumunica noapte. continuă pe Hotnews

Incendiu la o sonda de gaz din Satu Mare

Un puternic incendiu a izbucnit in noaptea de duminica spre luni la o sonda de gaz din zona localitatii Moftinu Mare, din judetul Satu Mare.

Incendiu la o sonda de gaz in judetul Satu Mare. 34 de pompieri intervin pentru stingerea flacarilor

Un incendiu puternic a izbucnit duminica noapte la o sonda de gaz din judetul Satu Mare. 34 de pompieri intervin la fata locului, cu sapte autospeciale, pentru stingerea flacarilor. Nu exista victime, iar incendiul nu pune in pericol case sau anexe gospodiaresti, sonda fiind intr-o zona izolata.

VIDEO FOTO Incendiu la o sonda de gaz in judetul Satu Mare. 34 de pompieri intervin pentru stingerea flacarilor

Un incendiu puternic a izbucnit duminica noapte la o sonda de gaz, in zona localitatii Moftinu Mare din judetul Satu Mare. 34 de pompieri intervin la fata locului, cu sapte autospeciale, pentru stingerea flacarilor. Nu exista victime, iar incendiul nu pune in pericol case sau anexe gospodaresti, sonda fiind intr-o zona izolata.

Incendiu puternic in Satu Mare la o sonda de gaze. Pompierii din mai multe judete se lupta cu flacarile

Un incendiu puternic a izbucnit duminica noapte la o sonda de gaz din zona localitatii Moftinu Mare, din judetul Satu Mare. Pentru stingerea focului intervin 29 de subofiteri de pompieri, cinci ofiteri si.

Situatie grava la Satu Mare: Pompierii nu pot stinge un incendiu. Sunt asteptati specialisti din Canada - VIDEO

Incendiul izbucnit luni, la sonda de gaz de la Moftinu Mare, judetul Satu Mare, nu poate fi stins de pompieri, deoarece exista pericol de explozie, astfel incat se asteapta ajutorul unor specialisti din.

Situatie grava la Satu Mare: Pompierii nu pot stinge un incendiu. Sunt asteptati specialisti din Canada

Incendiul izbucnit luni, la sonda de gaz de la Moftinu Mare, judetul Satu Mare, nu poate fi stins de pompieri, deoarece exista pericol de explozie, astfel incat se asteapta ajutorul unor specialisti din.

Satu Mare: Incendiu la o sonda de gaz. ISU intervine cu 7 masini de pompieri, in ajutorul lor vor mai veni si altele din Bihor si Maramures

Un incendiu de proportii a izbucnit in aceasta noapte la sonda de gaz din localitatea Moftinu Mare, iar la fata locului intervin 29 de subofiteri si 5 ofiteri, informeaza SMURD Satu Mare.

UPDATE VIDEO Satu Mare: Incendiu masiv la o sonda de gaz / Raed Arafat: Interventia va fi foarte dificila si va dura probabil cateva zile pentru ca exista proceduri specifice

Un incendiu de proportii a izbucnit in aceasta noapte la sonda de gaz din localitatea Moftinu Mare, iar la fata locului intervin 29 de subofiteri si 5 ofiteri, informeaza SMURD Satu Mare. Se actioneaza cu 7 autospeciale de stingere, o autoscara de lucru la inaltime si este prezent un echipaj medical cu ambulanta SMURD, pregatit sa acorde ingrijiri medicale in caz de necesitate. 06 Aceasta interventie va fi foarte dificila si va dura probabil cateva zile pentru ca exista proceduri specifice pentru astfel de incendii, a declarat, la Digi 24, secretarul de stat Raed Arafat.

Pericol de explozie in Satu Mare. O sonda de gaz din Moftinu Mare a luat foc (VIDEO)

O sonda de gaz din localitatea Moftinu Mare, judetul Satu Mare, a luat foc, flacarile avand o inaltime de cativa metri. Pentru lichidarea flacarilor intervin 34 de angajati ai ISU Satu Mare.

Actorul roman fenomenal care a urcat pe scena dupa ce a esuat in minerit: Am ramas orfan la 11 ani, dupa ce tatal meu a murit intr-o explozie

De 40 de ani, Carol Erdos este nelipsit de pe scena Teatrului de Nord din Satu Mare, unde a ajuns intamplator, dupa un accident pe care l-a suferit in tinerete in adancul minei de carbune de la Petrila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )