Libnet.ro
UNICEF

14:15

incep inscrierile pentru programele Rabla Clasic si Rabla Plus. Voucherul pentru masinile electrice este de 10.000 de euro

B1 B1,
incep inscrierile pentru programele Rabla Clasic si Rabla Plus. Voucherul pentru masinile electrice este de 10.000 de euro

Programele de stimulare a innoirii Parcului auto national, Rabla Clasic si Rabla Plus, vor putea fi accesate incepand de joi de catre persoanele fizice si juridice. continuă pe B1

Incep inscrierile pentru programele Rabla Clasic si Rabla Plus. Voucherul pentru masinile electrice este de 10 000 de euro

Programele de stimulare a innoirii Parcului auto national, Rabla Clasic si Rabla Plus, pot fi accesate incepand de joi de catre persoanele fizice si juridice.

Programele Rabla Clasic si Rabla Plus au demarat. Cat va dura sesiunea de accesare

Programele de stimulare a innoirii Parcului auto national - Rabla Clasic si Rabla Plus- vor putea fi accesate de catre persoanele fizice si juridice incepand de joi, 18 mai.

Programele Rabla Clasic si Rabla Plus, disponibile de astazi

Programele de stimulare a innoirii Parcului auto national Rabla Clasic si Rabla Plus sunt dispobibile pentru persoanele fizice si juridice incepand de astazi, a anuntat ministerul Mediului.

Programele Rabla Clasic si Rabla Plus, de innoire a parcului auto din Romania, pot fi accesate incepand de joi

Programele de stimulare a innoirii Parcului auto national, denumite Rabla Clasic si Rabla Plus, pot fi accesate de catre persoanele fizice si juridice incepand de joi, 18 mai 2017, a anuntat ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

Cand incep inscrierile pentru evaluarea nationala la clasa a VIII-a

Potrivit calendarului examenului de Evaluare Nationala pentru anul 2017, inscrierea la Evaluarea Nationala pentru elevii din clasa a VIII-a are loc in perioada 7-9 iunie 2017. Prima proba se va da la limba si literatura romana pe 19 iunie.

Bacalaureat 2017: Sesiunea speciala are loc in luna mai. Cand incep inscrierile

Bacalaureat 2017. inscrierile la examenul de Bacalaureat 2017 incep in luna mai, in timp ce examenele sunt programate in luna iunie 2017. Rezultatele, inainte de contestatii, se vor.

BACALAUREAT 2017. Cand incep inscrierile la Bacalaureat 2017 sesiunea a doua

Incrierile pentru sesiunea a doua a bacalaureatului incep pe 11 iulie, iar examenele vor incepe din 21 august, potrivit Edu. ro. Calendar Bacalaureat 2017 -.

BACALAUREAT 2017. Cand incep inscrierile la Bacalaureat 2017

inscrierile la examenul de Bacalaureat 2017 incep in luna mai, in timp ce examenele sunt programate in luna iunie 2017. Rezultatele, inainte de contestatii, se vor.

Au inceput inscrierile pentru Concursul online Skills4IT- Competente digitale pentru locuri de munca, editia 2017

Concursul online Skills4IT- Competente digitale pentru locuri de munca, organizat de APDETIC si Junior Achievement, cu sprijinul Hotnews. ro se va desfasura in perioada 18 mai - 06 iunie 2017. In acest context, concursul isi propune sa identifice prioritatile si preferintele utilizatorilor romani de internet, precum si gradul de informare al acestora privind competentele digitale si securitatea cibernetica.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )