Libnet.ro
UNICEF

09:45

incep lucrarile pentru largirea Prelungirii Ghencea din Capitala. Totul ar trebui sa fie gata in doi ani

Antena3 Antena3,
incep lucrarile pentru largirea Prelungirii Ghencea din Capitala. Totul ar trebui sa fie gata in doi ani

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea,anunta semnarea contractului pentru largirea Prelungirii Ghencea, o investitie ceruta in ultimii ani cu insistenta de locuitorii din aceasta zona a. continuă pe Antena3

ANM a emis atentionari meteo pentru mai multe zone din tara. Judetele expuse la fenomene meteo extreme

Specialistii de la Administratia Nationala au emis mai multe avertizari pentru anumite zone de pe teritoriul Romaniei. Iata care sunt fenomenele extreme de la inceputul sezonului de toamna si care sunt judetele din tara care vor fi afectate in mod direct de acestea! ANM, atentionari pentru fenomene meteo extreme Vremea la inceputul toamnei 2019 este .

Trenul Gara de Nord - Aeroport. incep lucrarile, s-au anuntat si primele restrictii de circulatie

Luni incep oficial lucrarile la trenul dintre Gara de Nord si Aeroport. Compania Aeroporturi Bucuresti a anuntat primele restrictii de circulatie si sfatuieste oamenii sa mearga mai ales cu autobuzele la aerogara. Costurile totale ale legaturii sunt de aproximativ 400 de milioane lei. Lucrarea va contine si un viaduct lung de 1,5 kilometri care va supratraversa DN1 in zona aeroportului. Lucrarile ar trebui sa fie gata in mai 2020, pana la Euro, dar pare greu de crezut ca acest lucru se va intampla.

incep lucrarile la trenul Gara de Nord Aeroport! S-au anuntat deja primele restrictii de circulatie

Lucrarile la calea feratadintre Gara de Nord si Aeroport au inceput luni oficial. Deja au fost anuntate primele restrictii de circulatie, iar oamenii au fost sfatuiti sa foloseasca in special.

Atentie! Plimbarea, interzisa noaptea in unele parcuri din Capitala

Daca vreti sa luati aer si sa stati in natura dupa lasarea intunericului, in Capitala, va cam puteti lua adio. in unele parcuri, veti gasi lacatul si niste paznici hotarati. Plimbarea se face.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )