Libnet.ro
UNICEF

08:45

Incep Zilele Bucurestiului. Concert extraordinar Angela Gheorghiu, vineri de la ora 20.30. Intrarea este libera

Hotnews Hotnews,
 Incep Zilele Bucurestiului. Concert extraordinar Angela Gheorghiu, vineri de la ora 20.30. Intrarea este libera

Soprana Angela Gheorghiu sustine vineri, de la ora 20. 30, in Piata Constitutiei, un concert extraordinar in deschiderea Zilelor Bucurestiului. Intrarea este libera. Programul Zilelor Bucurestiului continua in weekendul 16 17 septembrie cu spectacole de video mapping si concerte rock tot in Piata Constitutiei. continuă pe Hotnews

incep Zilele Bucurestiului: Concerte, show-uri 3D si spectacole de teatru/ Programul manifestarilor

Zeci de evenimente culturale sunt organizate, incepand de vineri, in Piata Constitutiei si Parcul Cismigiu, pentru a marca implinirea a 558 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului. Accesul la toate evenimentele din cadrul Zilelor Bucurestiului 2017 este liber.

Concert extraordinar al sopranei Angela Gheorghiu cu ocazia Zilelor Bucurestiului

Bucurestenii sunt invitati pe 15 septembrie, de la ora 20:30, in Piata Constitutiei, la Concertul extraordinar sustinut de starul international Angela Gheorghiu, spectacol care marcheaza deschiderea seriei de evenimente aniversare 'Zilele Bucurestiului', informeaza ARCUB. Angela Gheorghiu va concerta la Bucuresti, alaturi de Filarmonica George Enescu si de tenorul Teodor Ilincai, sub bagheta maestrului newyorkez Eugene Kohn.

In weekend sarbatorim zilele Bucurestiului

Bucurestiul sarbatoreste in acest weekend 558 de ani de la atestare. Cu aceasta ocazie, Primaria Capitalei va organiza in Piata Constitutiei un concert exceptional Angela Gheorghiu; IMapp Bucharest in Piata Constitutiei - unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume si concert Pink Martini.

Zilele Bucurestiului 2017. Vedeti programul evenimentului

Zilele Bucurestiului 2017. Cu ocazia Zilelor Bucurestiului, Primaria Municipiului Bucuresti organizeazao serie de evenimente dedicate implinirii a 558de ani de atestare istoricaa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1966 seconds )