Libnet.ro
UNICEF

22:31

incepe ancheta politistilor in cazul primarului care s-a filmat in timp ce isi umilea fetita minora

Antena3 Antena3,
incepe ancheta politistilor in cazul primarului care s-a filmat in timp ce isi umilea fetita minora

Copila a fost filmata dezbracata, stand in genunchi cu mainile ridicate in timp ce era certata de tatal sau si pusa sa isi ceara iertare in timp ce plangea. Politistii s-au autosesizat si desfasoara in acest moment o ancheta. Primarul risca sa i se intocmeasca dosar penal pentru rele tratamente asupra minorului. continuă pe Antena3

Autoritatea pentru Protectia Drepturilor Copilului si Politia intervin in cazul primarului din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fiica stand dezbracata, in genunchi, in timp ce el o cearta (VIDEO)

Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA) intervine in cazul primarului din Sangeorz-Bai care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o.

Dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, in cazul primarului din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi

Politistii din Bistrita-Nasaud au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului in cazul primarului din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi. Dosarul a fost intocmit cu privire la fapta savarsita.

Ancheta de serviciu in cazul procurorului care nu a contestat sentinta prin care Vasile Botnari s-a ales cu o amenda in dosarul expulzarii profesorilor turci

Procuratura Generala a anuntat miercuri, 16 septembrie, ca a fost deschisa o ancheta de serviciu pe numele procurorului Victor Plugaru, dupa ce acesta nu a contestat in instantele superioare sentinta prin care fostul sef SIS Vasile Botnari, acuzat de expulzarea ilegala a profesorilor turci, s-a ales doar cu o amenda.

Politia s-a autosesizat in cazul primarului din Sangeorz-Bai care si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile ridicate

Primarul orasului Sangeorz-Bai si candidat pentru un nou mandat, sustinut de PNL, Traian Ogagau, a intrat in atentia anchetatorilor dupa ce si-a umilit fiica si a filmat-o in timp ce o pedepseste tinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile deasupra capului. Politia locala a anuntat ca s-a autosesizat in acest caz. Edilul a dat vina pe campania murdara practicata de PSD, care ar fi facut sa circule in spatiul public o filmare ce tine de viata personala. El mai sustine, in context, ca PSD foloseste copiii in batalia politica. Nimic despre modul in care isi trateaza copilul.

Ce spun procurorii, dupa un an de ancheta, despre cazul barbatului mort dupa ce a fost gazat de o jandarmerita

Femeia jandarm care i-a dat cu spray lacrimogen in fata, de la o distanta foarte mica, unui barbat din Vatra Dornei, care ulterior a murit la spital, a fost trimisa in judecata, dupa mai bine de un an de la producerea faptei. Procurorii sustin ca angajata MAI a folosit in mod necorespunzator un spray neautorizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )