Libnet.ro
UNICEF

09:30

incepe Black Friday 2017. Ce recomandari face Politia Romana

România Liberă România Liberă,
incepe Black Friday 2017. Ce recomandari face Politia Romana

Politia Romana a transmis o serie de recomandari menite sa previna eventuale fraude sau inselaciuni online, avand in vedere ca din 17 noiembrie incep oficial reducerile de preturi din cadrul campaniei Black Friday. continuă pe România Liberă

Cand incepe Black Friday 2017 la eMAG

Stim mai toate lucrurile despre Vinerea Neagra de anul acesta, dar cand incepe Black Friday 2017 ramane una dintre cele mai apasatoare intrebari. Black Friday reuseste sa ramana, chiar si anul acesta, relevant pentru anumiti retaileri. Unii dintre acestia au denaturat evenimentul original, astfel ca acum am ajuns sa vorbim despre reduceri de acest fel [].

Cand incepe Black Friday la eMAG

Stim mai toate lucrurile despre Vinerea Neagra de anul acesta, dar cand incepe Black Friday 2017 ramane una dintre cele mai apasatoare intrebari. Nu mai e o surpriza, in ultimii doi ani magazinele online din Romania au jonglat cu Black Friday cat de mult au putut. eMAG a ramas pentru o singura zi, iar comunicarea [].

BLACK FRIDAY. Recomandarile politistilor de Black Friday 2017: la ce trebuie sa fii atent

Politia Romana are cateva recomandari pentru a nu fi victimele unor posibile inselaciuni online, avand in vedere ca din 17 noiembrie incep reducerile de Black.

Black Friday 2017 la PC Garage: reduceri pentru gameri

De data aceasta venim cu un nou set de recomandari inainte de Black Friday 2017, mai exact de la PC Garage, cu reduceri dedicate pentru gameri. Nu doar eMAG vine cu reduceri de Black Friday, asa ca daca ai de gand sa vezi si ce are concurenta, o poti face linistit incepand de maine dimineata.

Black Friday 2017 parfumuri. Cele mai imbietoare oferte de Vinerea Neagra

Black Friday 2017 parfumuri. Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific, de Black Friday, la eMAG, gasiti modele pentru toate buzunarele. La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 incepe.

Black Friday 2017 frigidere. Cele mai bune afaceri de Vinerea Neagra

Black Friday 2017 frigidere. Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific, de Black Friday, la eMAG, gasiti modele pentru toate buzunarele. La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 incepe.

Black Friday 2017. Ora la care incep reducerile la eMAG. Ce magazine mai participa la Vinerea Neagra

Black Friday 2017. Black Friday va incepe vineri dimineata la eMag, utilizatorii urmand sa fie anuntati de ora exacta pe aplicatia de mobil, care va trimite o notificare fix in momentul in.

Black Friday 2017. Ora la care incep reducerile la eMag. Ce spune seful companiei, Iulian Stanciu

Black Friday 2017. Black Friday va incepe vineri dimineata la eMag, utilizatorii urmand sa fie anuntati de ora exacta pe aplicatia de mobil, care va trimite o notificare fix in momentul in.

Black Friday 2017: ce sa alegi pentru PC-ul de gaming perfect

Black Friday 2017 se apropie, iar eMAG va pregati tot felul de reduceri, de la care componentele de gaming nu vor face exceptie. Black Friday 2017: Procesor AMD Ryzen 5 1600 Anul acesta pentru AMD a fost foarte prolific pentru divizia de procesoare, iar recomandarea noastra este un procesor AMD Ryzen 5 1600. in continuare [].

Black Friday 2017 la FashionUP a inceput: reduceri de pana la 90%

Black Friday la retailerul online de imbracaminte FashionUP a inceput: peste 700. 000 de produse se afla in promotia FashionUP de Black Friday 2017, cu reduceri de pana la 90%. Alfa mai jos reducerile pentru fiecare categorie:.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )