Libnet.ro
UNICEF

05:15

incepe cel mai greu raliu hard enduro din lume.

România Liberă România Liberă,
incepe cel mai greu raliu hard enduro din lume.

A 10-a editie a celui mai cunoscut si, in acelasi timp, cel mai dificil raliu hard enduro din lume destinat motocicletelor va debuta, astazi, in centrul Sibiului. Red Bull Romaniacs a impus tot mai mult respect printre participanti din 2004 incoace, iar dificultatile de care s-au lovit chiar si cei mai buni piloti, in frunte cu francezul Cyril Despres, cel care in 2005 si 2007 a castigat atat proba de la Sibiu, cat si celebrul raliu Dakar, a urcat etapa din Romania in topul sporturilor cu motor . continuă pe România Liberă

Cel mai mare actionar al Impact a mai cumparat 3% din actiunile dezvoltatorului

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu, cel mai mare actionar al Impact DeveloperContractor IMP), a cumparat joi 3,34% din actiunile dezvoltatorului imobiliar de la fonduri de pensii administrate de ING si a ajuns aproape de pragul de 33% din titluri, la.

Pe 8 iulie se inchide AltaVista, cel mai performant motor de cautare inainte de ascensiunea Google

Yahoo! a anuntat ca, parte a planului de a elimina produsele neperformante, va inchide pe 8 iulie si AltaVista care inainte de 2000 era cel mai puternic motor de cautare. AltaVista era prntre cele mai vizitate site-uri web in 1998-2000 si gazduia si primul mare serviciu de traduceri online.

Ponta: Suprapunerea referendumului cu alegerile prezidentiale, cel mai rational

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca organizarea referendumului pentru revizuirea Constitutiei simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale, anul viitor, constituie in prezent cel mai rational lucru, potrivit surselor de presa.

Cel mai cautat om de pe Planeta este un EROU. Declaratia facuta de Julian Assange despre fostul angajat al CIA

Edward Snowden, cel mai cautat om de pe planeta, este un erou, sustine Julian Assange, fondatorul Wikileaks. intr-un interviu televizat, Assange a declarat ca Snowden ar trebui pus la loc de cinste pentru ca a dezv.

Euro, in cel mai important avans trimestrial din 2008

Moneda unica europeana a inregistrat, in perioada aprilie - iunie 2013, cel mai important avans trimestrial din decembrie 2008, urcand cu 5% fata de un cos alcatuit din zece valute ale celor mai dezvoltate state din lume, printre care euro si yenul.

Dragnea, in plin turneu: Judetele Constanta si Tulcea vor alcatui cel mai probabil regiunea Dobrogea

Judetele Constanta si Tulcea vor alcatui cel mai probabil regiunea Dobrogea, spune vicepremierul Liviu Dragnea aflat in plin turneu national pentru dezbaterea proiectului de regionalizare. Ministrul Dezvoltarii.

INTERVIU VIDEO Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc: Sper sa mentinem gigacaloria la un pret apropiat celui de acum. Avem cel mai mare adapost de caini din lume. Vom reabilita termic 60-70 de blocuri. Padurea Trivale se va transforma in parc natural

Pitestenii nu vor plati mai mult la iarna pentru gigacalorie, se vor reabilita termic, pe fonduri europene, circa 70 de blocuri, iar Padurea Trivale va fi transformata in parc natural, sustine primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc. Ce proiecte mari de infrastructura sunt in lucru? Cand va fi gata centura de Vest a Pitestiului? Cum vrea sa rezolve Primaria problema cainilor comunitari? Cum intentioneaza municipalitatea sa viabilizeze Regia de termoficare? Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, vorbeste despre problemele cu care se confrunta Pitestiul si planurile de viitor in interviul acordat HotNews. ro.

Presa: Germania este cel mai supravegheat stat european de pe lista NSA

Germania este tara europeana cea mai supravegheata de catre Agentia americana de spionaj electronic NSA, cu aproximativ 500 de milioane de conexiuni telefonice si Internet inregistrate lunar, scrie.

Business report: Unde gasesti cel mai ieftin RCA din Romania; Uzbekistan ar putea importa medicamente de la Antibiotice si exporta bumbac in UE prin Constanta; Biserica Anglicana si lordul Rothschild, aliati intr-un consortiu pentru a cumpara 315 sucursa

Bani falsi foarte bine executati, in circulatie. Care este cea mai des falsificata bancnota. In total, in anul 2012 au fost depistate 2. 168 de bancnote false in circulatie, cu 335 mai putine decat in. Parc fotovoltaic de 35 de milioane de euro in Targu Carbunesti. Tinmar, cea mai mare companie privata de comert cu energie, a inaugurat vineri in localitatea Targu Carbunesti un parc fotovoltaic de 20 de.

Politic show: Crin Antonescu nu mai este cel mai lenes senator; Noua Constitutie, un cartof fierbinte pentru USL; Circa 40 de primari din Constanta si-ar putea pierde functia; Macovei acuza USL de lichidarea luptei anticoruptie

Vasile Blaga, scos la tabla de seniorii democrat-liberali. Palatul Parlamentului a fost luat cu asalt de pensionari. Nu au venit sa viziteze cladirea, ci sa-si aleaga o noua conducere. Crin Antonescu nu mai este cel mai lenes senator. El a fost devansat de cinci colegi, intre care Varujan Vosganian. Un eveniment de o importanta capitala a avut loc in urma cu cateva zile in Senatul Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )