Libnet.ro
UNICEF

12:15

incepe cel mai mare proiect pentru infrastructura de apa si apa uzata din Dambovita. 51 de localitati, vizate

Adevărul Adevărul,
incepe cel mai mare proiect pentru infrastructura de apa si apa uzata din Dambovita. 51 de localitati, vizate

CJ Dambovita anunta ca documentatiile pentru primele doua loturi ale celui mai mare proiect de infrastructura pentru apa si apa uzata, din judetul Dambovita au fost incarcate in Sistemul Informatic de Achizitii Publice SICAP), incepand cu data de 27 noiembrie 2020. continuă pe Adevărul

LEGO lanseaza cel mai mare set de caramizi din istoria sa. Colosseum va costa aproape 2.500 de lei si are peste 9.000 de piese

Incepand din 27 noiembrie, grupul LEGO va aduce in magazine cel mai mare set din istoria sa, set din care se poate construi o macheta a celebrului Colosseum din Roma. Amfiteatrul din caramizi are, dupa lunga asamblare, o inaltime de 27 cm, latime 52 cm si adancime 59 cm. Grupul LEGO a fost fondat in Billund, Danemarca in 1932 si are 616 magazine in lume, iar vanzarile totale au fost de 2,5 miliarde dolari in prima jumatate din 2020.

Business report: Modificari fiscale masive decise in Parlament. Tinta ascunsa printre randuri in Programul de guvernare PNL. Ce masuri iau magazinele pentru un al doilea lockdown. Cel mai important plan pentru Romania

Modificari fiscale masive decise in Parlament * Tinta ascunsa printre randuri in Programul de guvernare PNL. Sunt luate in colimator veniturile IT-istilor si ale lucratorilor din constructii * Ce masuri iau magazinele pentru un al doilea lockdown * Daca ministrul economiei stie ca jumatate dintre mastile puse pe piata sunt neconforme, dar nu stie cine le si pune pe piata, inseamna ca nu are ce cauta in fruntea ministerului * Este urgenta intrarea in carantina a Bucurestiului? * Cel mai important plan pentru Romania. Miza: investitii de zeci de miliarde de euro si reforme * Schimbare majora la ASF. Seful juridicului se retrage din post * Poza sistemica a institutiilor bancare dupa primele trei trimestre pandemice * Brandurile romanesti, o specie pe cale de disparitie: E o strategie comuna a retailerilor de a domina piata prin forta * Radu Ghetea: Vom avea o crestere importanta de credite neperformante anul viitor.

VIDEO Papa Francisc se roaga pentru Maradona, despre care isi aduce aminte cu afectiune Marea legenda a fotbalului spunea: Sunt cel mai mare fan al Papei Francisc

Papa Francisc isi aduce aminte de legenda fotbalului si compatriotul sau argentinian Diego Maradona cu afectiune si se roaga pentru el, a spus miercuri Vaticanul, relateaza Reuters.

Ludovic Orban: Vom beneficia de cel mai mare pachet de sprijin financiar pe care l-am avut vreodata la dispozitie. Ne angajam sa-l folosim integral pentru dezvoltarea Romaniei

Ludovic Orban participa, joi seara, la un eveniment organizat cu ocazia lansarii Planului National de Redresare si Rezilienta, alaturi de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Suntem pe punctul de intrat.

Maradona i-a dus mana inapoi lui Dumnezeu. Poate cel mai mare fotbalist din toate timpurile, El Pibe D`Oro lasa in urma sa o cariera uriasa si o viata plina de controverse (VIDEO)

Diego Armando Maradona a decedat, miercuri, la varsta de 60 de ani, dar lumea fotbalului va ramane marcata etern de prezenta superstarului argentinian. El Pibe D`Oro lasa in urma sa o cariera uriasa, dar si o.

Podul de 35 de milioane de euro, de peste raul Somes, a intrat in linie dreapta. Care este stadiul lucrarilor

Lucrarile pentru construirea celui de-al treilea pod peste raul Somes din municipiul Satu Mare avanseaza treptat. Este cel mai mare proiect de infrastructura al municipiului, din ultimii 30 de ani.

Ce aud oamenii inainte sa moara, de fapt. Verdictul celui mai mare studiu despre moarte

Cel mai mare studiu despre moarte care a fost realizat vreodata a scos la iveala faptul ca multi pacienti au activitate cerebrala si dupa ce inima inceteaza sa mai bata. Astfel ca cercetatorii sustin ca persoanele declarate moarte pot sa auda inclusiv confirmarea propriului deces de catre medici. Ce aud oamenii inainte sa moara, de .

Deficit de manusi de latex la nivel mondial, dupa ce mii de angajati ai celui mai mare producator s-au imbolnavit de COVID-19

Compania malaeziana Top Glove, cel mai mare producator de manusi de latex la nivel mondial, a inchis aproape jumatate din fabrici, dupa ce 2. 500 de angajati au fost testati pozitiv cu.

Japonia. Numarul sinuciderilor in octombrie, mai mare decat bilantul deceselor de COVID-19 pentru zece luni

Numarul sinuciderilor este mai mare decat cel al deceselor de COVID-19 in Japonia, fenomen accentuat de consecintele economice si sociale ale masurilor luate de autoritati in vederea combaterii pandemiei, relateaza CBS News.

Datoria publica a tarilor lumii e mai mare decat cea de dupa al doilea Razboi Mondial. Vor urma perioade de inflatie agresiva? Nu pariati sume mari pe asta, spune CEO-ul BRD Asett Maganement

Suntem acum la nivel global cu o datorie publica mai mare decat cea dupa cel de-al doilea rasboi mondial. Cu numai doua crize- cea de acum 12 ani si cea de fata, a spus joi Mihai Purcarea, CEO al BRD Asett Management la o conferinta organizata de Finmedia. Ne punem intrebarea ca investitori: inspre ce ne indreptam? Daca ne uitam in cartile de economie am spune: ok, datorie mare, se tiparesc bani, inseamna ca ne vom trezi cu inflatie mai incolo. Asta spune teoria clasica. Dar ne uitam la ce se intampla in Japonia. Acolo nu au reusit sa genereze inflatie din cauza schimbarilor structurale care au loc la nivelul economiei, a mai spus Purcarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )