Libnet.ro
UNICEF

12:45

Incepe Conferinta Euromoney de la Viena. WALL-STREET.RO va transmite cele mai importante stiri de la eveniment

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Incepe Conferinta Euromoney de la Viena. WALL-STREET.RO va transmite cele mai importante stiri de la eveniment

A noua editie a conferintei Euromoney The Central Eastern European Forum 2014 incepe marti la Viena. RO va fi prezent la eveniment si va relata in timp real cele mai importante informatii si teme pe care bancherii ce se. continuă pe Wall-Street Ro

Parteneriatul zilei: Selgros vinde online prin MegaMarket.ro. Afla dedesubturile contractului

Asa cum anunta anul trecut Wall-Street. ro, 2014 va fi anul intrarilor retailerilor majori in zona de comert online. Selgros a ales sa faca acest pas printr-un parteneriat poate surprinzator, alaturi de un jucator mai putin cunoscut si cu afaceri.

Adrian Botan, McCann Erickson: Sa ne uitam la tarile care au scoli bune, sa copiem modelul Suediei

Agentiile de publicitate din Romania ar trebui sa copieze modelul Suediei, o tara mica, dar care a investit foarte mult in publicitate si cresterea educatiei in scoli, a declara pentru WALL-STREET. RO, Adrian Botan, vicepresedinte pentru excelenta.

7 subiecte: cele mai importante noutati economice ale zilei

Un scurt tur de forta al principalelor subiecte, stiri si povesti din Wall-Street. ro, alaturi de Claudiu Vrinceanu, redactor-sef al publicatiei.

Revista bloguri de business. Negritoiu: Am supravietuit primei crize din istoria Romaniei capitaliste

Vezi mai jos cele mai importante insemnari din blogosfera economica selectate de Wall-Street. ro.

Scutirea de impozit in cazul profitului reinvestit: benefica sau doar un titlu de ziar?

Consultantii fiscali intervievati de WALL-STREET. RO sustin ca mediul de afaceri nu a cerut niciodata masura de neimpozitare a profitului reinvestit, fiind alte prioritati ce ar trebui implementate pentru a stimula mediul antreprenorial. Mai mult, o.

TOP: locuri din Romania in care sa te retragi ori sa investesti la pensie

Daca te gandesti sa scapi de presiunea timpului si sa sfidezi aglomeratia din orase, WALL-STREET. RO iti prezinta 10 locuri mai putin cunoscute din tara noastra in care sa te muti si sa te bucuri de peisaje incantatoare. Daca inca nu esti convinsa),.

Visa Inc. si Mastercard permit, tacit, cumpararea de marijuana cu plata prin card

Nu numai ca a cumpara marijuana pentru uz recreational este in prezent legal in statul american Colorado, dar a plati pentru drog cu card bancar devine din ce in ce mai usor, scrie The Wall Street Journal .

Inca un retailer major intra in comertul online: Selgros incepe sa livreze la domiciliu

Selgros CashCarry Romania a initiat un parteneriat cu operatorii platformei online MegaMarket. ro prin intermediul caruia va incepe sa livreze online peste 11. 000 de produse alimentare si nealimentare.

Ponta reconfirma condidatura lui Antonescu la prezidentiale. Cand au stabilit data alegerilor

Liderii USL au anuntat, intr-o conferinta de presa, ca alegerile prezidentiale vor avea loc pe 2 sau 9 noiembrie, pentru ca noul presedinte sa ocupe imediat functia dupa mandatul presedintelui Traian Basescu, care expira pe 21 decembrie 2014, transmite.

Victor Ponta reconfirma condidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale. Cand au stabilit data alegerilor

Liderii USL au anuntat, intr-o conferinta de presa, ca alegerile prezidentiale vor avea loc pe 2 sau 9 noiembrie, pentru ca noul presedinte sa ocupe imediat functia dupa mandatul presedintelui Traian Basescu, care expira pe 21 decembrie 2014, transmite.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )