Libnet.ro
UNICEF

18:30

incepe constructia celui mai mare Planetariu din tara la Zoo Brasov

Adevărul Adevărul,
incepe constructia celui mai mare Planetariu din tara la Zoo Brasov

Dupa o licitatie care a durat mai multe luni din cauza contestatiilor, Primaria Brasov poate desemna constructorul care va amenaja cel mai mare planetariu din tara. Acesta va costa 6,6 milioane de lei, va avea un diametru de 15 metri si 92 de locuri. continuă pe Adevărul

China lucreaza la constructia celui mai mare tunel aerodinamic din lume

Cum arata planurile celui mai mare jucator auto din zona Moldovei

Antreprenorul Bogdan Toporas Pitigoi, care detine Tester Grup, cu operatiuni in domeniile auto, imobiliare, productie, retail, asigurari si ospitalitate, fiind cel mai mare dealer de masini noi din zona Moldovei cu o cota de piata de circa 50%,.

VIDEO|Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit

Cea mai mare aeronava din lume, Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Marea Britanie. Accidentul s-a produs in Bedfordhsire, la mai putin de 24 de ore de la un test de zbor efectuat cu succes.

Educatia, cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Nu se stie insa si suma

Vom avea un buget maximal, va fi cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Ramane sa vedem anul viitor un buget mult mai consistent si mai eficient folosit. Nu pot spune cu cat va fi mai mare bugetul pentru ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, a declarat oficialul.

ACCIDENT AVIATIC! Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit. Care este raportul victimelor (FOTO, VIDEO)

Cea mai mare aeronava din lume a fost testata. Din nefericire, dupa ce primul zbor a fost o reusita. Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Bedfordhsire, Marea Britanie. Potrivit BBC, doua.

Liviu Pop: Ministerul Educatiei va avea, in 2018, cel mai mare bugetul din ultimii 10 ani, dar nu pot da cifre precise

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta duminica la Iasi, ca pentru anul 2018 invatamantul va avea pregatit cel mai mare buget din ultimii 10 ani, dar nu poate da cifre exacte, acesta mentionand ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, scrie Agerpres.

Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit - VIDEO

Cea mai mare aeronava din lume, Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Marea Britanie. Accidentul s-a produs in Bedfordhsire, la mai putin de 24 de ore de la un test de zbor efectuat cu.

MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, nu va reduce salariile nete pentru angajati ca urmare a modificarii Codului Fiscal

Conducerea MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, a anuntat ca nu va reduce salariile dupa ce Guvernul a modificat Codul Fiscal prin transferul contributiilor sociale la angajator si micsorarea impozitului pe venit. Mihai Marcu, CEO al companiei, avertizeaza insa ca implementarea unor masuri fiscale, de o asemenea amploare si intr-un timp atat de scurt, nu este benefica pentru climatul de business.

Romgaz, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Romgaz SNG) s-au apreciat cu 3,04%, in perioada 8 - 15 noiembrie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, care a inregistrat o scadere de 0,82%.

VIDEO Ghinioanele se tin lant de cea mai mare aeronava din lume. Airlander 10 s-a prabusit in Marea Britanie

Cea mai mare aeronava din lume, Airlander 10, creata initial pentru Fortele Armate ale Statelor Unite, s-a prabusit, sambata, in Marea Britanie. Accidentul s-a produs in Bedfordhsire, la mai putin de 24 de ore de la un test de zbor efectuat cu succes.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )