Libnet.ro
UNICEF

17:00

incepe faza a doua din proiectul rezidential Tomis Park Constanta, investitie de 20 milioane euro in 252 de apartamente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
incepe faza a doua din proiectul rezidential Tomis Park Constanta, investitie de 20 milioane euro in 252 de apartamente

Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale din Constanta, a inceput lucrarile la faza a doua a proiectului, care va include 252 de apartamente si va fi predata in urma unei investitii de 20 de milioane de euro, atat in dezvoltarea locuintelor cat si a facilitatilor din cadrul proiectului, a anuntat, luni, compania, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Tomis Park Constanta, la a doua faza de dezvoltare dupa o investitie de 20 mil. euro in 252 apartamente

Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale din Constanta, a inceput lucrarile la faza a doua a proiectului. Aceasta va include 252 de apartamente si va fi predata in urma unei investitii de 20 de milioane de euro, atat in.

Romgaz va negocia cu americanii de la ExxonMobil pentru preluarea unei participatii de 15-20% din proiectul Neptun din Marea Neagra

Reprezentantii Romgaz au fost contactati luni de catre un consultant al ExxonMobil pentru inceperea negocierilor in vederea preluarii unei participatii din proiectul Neptun din Marea Neagra. Producatorul roman de gaze Romgaz ar fi interesat de o participatie de 15%-20% din proiectul de exploatare a gazelor din Marea Neagra, in conditiile in care americanii de la ExxonMobil ar intentiona sa renunte la afacere.

Romgaz ar putea prelua 15-20% din proiectul Neptun Deep. Directorul general al companiei anunta negocieri cu Exxon

Directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru, a declarat ca Romgaz analizeaza posibilitatea de a prelua o participatie de 15-20% din proiectul Neptun din Marea Neagra, dupa ce, luni, consultantul care se ocupa de.

Romgaz analizeaza posibilitatea de a prelua o parte din proiectul Neptun Deep

Adrian Volintiru a declarat marti ca Romgaz SA analizeaza posibilitatea de a prelua intre 15-20% din proiectul Neptun Deep, dupa ce compania a fost contactata de reprezentantii Exxon.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )