Libnet.ro
UNICEF

20:30

incepe Festivalul de Film de la Venetia 2020. Masuri sanitare stricte si un covor rosu reinventat

Adevărul Adevărul,
incepe Festivalul de Film de la Venetia 2020. Masuri sanitare stricte si un covor rosu reinventat

Cea de-a 77-a editie a Festivalului International de Film de la Venetia debuteaza miercuri si va fi primul eveniment major care se va desfasura in format fizic de la izbucnirea pandemiei. intre starurile internationale care vor fi prezente se numara actorii Cate Blanchett, Tilda Swinton si Matt Dillon. continuă pe Adevărul

Festivalul de Film de la Venetia 2020. Lista nominalizatilor

Astazi se da starul la Festivalul de Film de la Venetia. Zeci de pelicule au intrat in cursa pentru Leul de Aur, iar fanii asteapta cu sufletul la gura sa vada care va fi productia ce va pleca acasa cu cele ma.

Astra Film Festival 2020: Vizionare de film din barci care plutesc pe lac

Experienta inedita pentru publicul Astra Film Festival 2020. Spectatorii sunt chemati sa ia loc in barci sau in hidrobiciclete care plutesc pe apa si sa se lase dusi de valul filmului documentar. Iar cadrul nu va fi o sala de cinema, ci un lac aflat in inima miraculosului Muzeu Astra, unul din cele mai frumoase din Europa. in trei seri la rand, filmele vor fi proiectate pe un ecran imens, amplasat printre mori de vant. Publicul va fi invitat sa ia loc in barci pe acordurile Fanfarei Zece Prajini.

New York City amana deschiderea scolilor pana pe 21 septembrie. Se cer masuri mai stricte impotriva COVID-19

New York City, cel mai populat oras din Statele Unite, amana reluarea cursurilor in clase cu 11 zile, pana pe 21 septembrie, dupa ce sindicatele au cerut masuri de siguranta mai stricte legate de COVID-19, a an.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )