Libnet.ro
UNICEF

12:30

incepe joi! Cel mai mare exercitiu militar NATO din istorie: Trident Juncture 2018

Antena3 Antena3,
incepe joi! Cel mai mare exercitiu militar NATO din istorie: Trident Juncture 2018

Joi incepe Trident Juncture 2018, cel mai amplu si important exercitiu de aparare al NATO de la incheierea Razboiului Rece. Scenariul TridentJuncture are la baza o reactie aliata deplina prin activarea. continuă pe Antena3

Cel mai mare exercitiu militar de dupa Razboiul Rece. Zeci de mii de soldati NATO se pregatesc in Norvegia

Cele mai ample exercitii militare NATO de la sfarsitul Razboiului Rece au loc in aceste zile in Norvegia. Exercitiul Trident Juncture 18, care se va derula pana in 7 noiembrie, vizeaza antrenarea Aliantei.

Cel mai mare port din Europa vrea sa creeze o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin

Cel mai mare port din Europa, Portul Rotterdam, a incheiat un parteneriat cu o banca olandeza ABN AMROsi cu filiala IT a Samsung pentru realiza o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin blockchain.

Robor la sase luni, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,35%, cel mai mare nivel din 7 august pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri.

Cel mai mare producator mondial de uraniu se listeaza la Londra si Astana

Compania kazaha de stat Kazatomprom, cel mai mare producator mondial de uraniu, a confirmat, ieri, ca intentioneaza sa listeze la Bursa din Londra GDR-uri global depository receipts), ca parte a unei oferte publice initiale.

FOTO VIDEO Demonstratie de forta a NATO in coasta Rusiei. 50.000 de militari si 65 de nave de lupta, la exercitiul Trident Juncture 18 din Norvegia

NATO este gata sa declanseze Trident Juncture 18, cel mai mare exercitiu militar al aliantei, de la finalul Razboiului Rece si pana in prezent. Practic este o demonstratie de forta, gazda principala fiind Norvegia. Exercitiul este unul defensiv si au fost invitati sa trimita observatori, toti membrii Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa, inclusiv Rusia, arata NATO.

VIDEO Demonstratie de forta a NATO in coasta Rusiei. 50.000 de militari si 65 de nave de lupta, la exercitiul Trident Juncture 18 din Norvegia

NATO este gata sa declanseze Trident Juncture 18, cel mai mare exercitiu militar al aliantei, de la finalul Razboiului Rece si pana in prezent. Practic este o demonstratie de forta, gazda principala fiind Norvegia.

Acesta e cel mai mare pod din lume intins peste o mare

Un pod care uneste regiunile autonome chinezesti Hong Kong si Macau de orasul chinezesc Zuhai se va deschide in aceasta saptamana, la noua ani de cand au inceput constructiile. Este cel.

S-a castigat cel mai mare premiu la loto din istorie

Loteria americana a anuntat ca extragerea sa de marti are un bilet castigator la marele premiu, care s-a ridicat la 1,6 miliarde de dolari, fiind astfel cel mai mare din istorie.

LOTO. S-a castigat cel mai mare premiu la loto din istorie

Numerele completate pe un bilet vandut in Carolina de Sud s-au potrivit cu cele sase extrase marti la loteria Mega Millions din Statele Unite, cu un castig record de 1,6 miliarde de dolari, conform unui.

Cel mai mare cros de sprijinire a persoanelor cu epilepsie ajunge in Bucuresti, pe 28 octombrie 2018, in Parcul Herastrau

Crosul din Bucuresti marcheaza ultimul eveniment dintr-o serie de zece. Fondurile colectate din primele noua au facut posibila dezvoltarea celui de-al saptelea Centru de Epilepsie si Monitorizare EEG, in Timisoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )