Libnet.ro
UNICEF

14:30

incepe judecata in dosarul Hidroelectrica, in care sunt inculpati Elena Udrea si Dan Andronic

Adevărul Adevărul,
incepe judecata in dosarul Hidroelectrica, in care sunt inculpati Elena Udrea si Dan Andronic

Judecatorii au constatat legalitatea rechizitoriului intocmit de Directia Nationala Anticoruptie si au decis inceperea judecatii in dosarul Hidroelectrica, in care Elena Udrea este acuzata de trafic de influenta si spalarea banilor, iar Dan Andronic de marturie mincinoasa. continuă pe Adevărul

Sechestru pe 4,7 milioane euro din averea Elenei Udrea, in dosarul Hidroelectrica. Curtea de Apel Bucuresti a inceput judecarea pe fond in acest caz

Curtea de Apel Bucuresti a dispus inceperea judecarii pe fond in dosarul Hidroelectrica, in care fostul ministru Elena Udrea este acuzata de trafic de influenta si spalarea banilor, iar Dan Andronic este.

Lovitura pentru Elena Udrea! I s-a pus sechestru pe avere. Decizie de ultima ora

Urmeaza o perioada grea pentru Elena Udrea. A inceput judecarea pe fond si i-a fost pus sechestru pe avere. Decizie de ultima ora! incepe judecata in dosarul Hidroelectrica. Inculpati: Elena Udrea si Dan Andronic Judecatorii au constatat legalitatea rechizitoriului intocmit de Directia Nationala Anticoruptie. Oamenii legii au decis inceperea judecatii in dosarul Hidroelectrica, in care .

PROFETIA lui Arsenie Boca despre Romania! Cand vine APOCALIPSA si care sunt SEMNELE care prevestesc SFARSITUL

Cum arata Apocalipsa dupa profetiile parintelui Arsenie Boca? Preotul a detaliat motivele pentru care sfarsitul va veni pentru omenire, conform previziunilor sale. Dependenta oamenilor de tehnologie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )