Libnet.ro
UNICEF

23:15

incepe perioada reducerilor de iarna. La ce trebuie sa fie atenti cumparatorii

Adevărul Adevărul,
incepe perioada reducerilor de iarna. La ce trebuie sa fie atenti cumparatorii

Maii retaileri au dat deja startul campaniei reducerilor de iarna, majoritatea anuntand discounturi substantiale. Protectia Consumatorilor recomanda insa atentie sporita. continuă pe Adevărul

incep reducerile de iarna in magazine. Avertismentul Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor Cum putem verifica daca pretul afisat este cel corect

Incepe perioada reducerilor de iarna in magazine, iar directorul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Paul Anghel, ii avertizeaza pe cumparatori sa fie foarte atenti la preturile articolelor si la reducerile false. El spune ca in cazul in care oferta este deja in derulare, consumatorii trebuie sa fie informati cu privire la valabilitatea reducerii sau ca oferta este valabila numai in limita stocului disponibil.

Brexit: La ce trebuie sa fie atenti turistii romani care vor sa viziteze Regatul Unit

De la 1 ianuarie 2021, conditiile de calatorie in Regatul Unit s-au schimbat. Plata cu cardul, serviciile de roaming si controalele vamale sunt cateva dintre aspectele la care cetatenii romani care vor efectua vizite in Regatul Unit trebuie sa fie atenti, atrage atentia duminica Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, potrivit Agerpres.

Se intampla la pompa si toti romanii trebuie sa fie atenti: te vizeaza direct daca ai masina pe benzina sau motorina

Pretul petrolului este la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni. Care este motivul si cum te afecteaza in mod direct daca ai masina. Pretul petrolului a urcat miercuri la cel mai ridicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )