Libnet.ro
UNICEF

01:05

incepe procesul lui Dominique Strauss-Kahn: Fostul director FMI, acuzat de proxenetism in forma agravata, in grup

B1 B1,
incepe procesul lui Dominique Strauss-Kahn: Fostul director FMI, acuzat de proxenetism in forma agravata, in grup

Dominique Strauss-Kahn apare luni in fata unui tribunal din nordul Frantei, de aceasta data sub acuzatia de proxenetism in forma agravata. Fostul director al FMI, in varsta de 65 de ani, a fost inculpat pe 26. continuă pe B1

Dominique Strauss-Kahn, fostul sef al FMI, ajunge in fata judecatorilor pentru proxenetism

Procesul fostului director al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, incepe luni. Strauss-Kahn este acuzat de proxenetism, dupa ce un scandal sexual de proportii i-a compromis cariera si l-a fortat sa demisioneze din fruntea institutiei pe care a reusit s-o revitalizeze in timpul crizei economice din 2008-2010.

Camerista care l-a acuzat de agresiune sexuala pe Dominique Strauss-Kahn isi deschide un restaurant la New York cu banii primiti de la fostul sef al FMI

Nafissatou Diallo, camerista de la hotelul Sofitel din New York care l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuala in 2011, a folosit o parte din banii primiti de la fostul director al FMI pentru a-si deschide un restaurant in orasul american, relateaza RTL. fr.

Fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, audiat intr-un proces de PROXENETISM

Fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn foto), a fost astazi audiat intr-un proces din Franta, in care este acuzat de cumpararea unor servicii sexuale furnizate de prostituate. Procurorii care i-au intocmit un.

Fostul director RATB Viorel Popescu, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au retinut, ieri seara, pentru 24 de ore, pe Viorel Popescu, fost director general al RATB, acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit 2. 500 euro de la doi afaceristi, ca sa intervina pe langa unii functionari din institutie, in legatura cu anumite contracte comerciale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )